(VIDEO) BOSANKA DO LUDILA: Ovo je nova Mimi Oro i možete je imati ako imate para
Foto: Printskrin

Senada Nurkić Maca konkurencija Mimi Živković

(VIDEO) BOSANKA DO LUDILA: Ovo je nova Mimi Oro i možete je imati ako imate para

Stars -
Maca ima 23 godine, a peva od 12, prijavala se na mnoga muzička takmičenja na kojima nije postigla mnogo uspeha
1 / 5 Foto: Facebook

Starleta i odnedavno pevačica Milica Mimi Živanović, poznatika kao Mimi Oro, koja se proslavila izjavom da je "oro" najveća ptica na svetu, dobila je konkurenciju u pevačici Senadi Nurkić Maci iz Bosne i Hercegovine kod koje je diskrecija zagarantovana.

ŠTA SVE ZNA BOSANSKA MIMI ORO POGLEDAJTE OVDE (VIDEO 18+)

Njene provokativne fotografije su osvanule i na jednom sajtu za odrasle.

Maca ima 23 godine, a peva od 12, prijavala se na mnoga muzička takmičenja na kojima nije postigla mnogo uspeha. Nadimak su joj dale kolege jer je mnogo umiljata i voli da se mazi. Kaže da ima mnogo neprijatelja i da joj mnogi žele da naude jer su ljubomorni na njenu lepotu i uspeh.

"Pričaju kako sam ja sponzoruša, jer svaki dan vide na meni nove krpice, jer imam lepe grudi, nokte, sva sam sređena, sve markirano i krivo im je jer valjda ne mogu sebi da priušte".

Otkrila je da voli macane, a na nastupina je okružena obožavaocima, posebno oženjenim muškarcima.

"Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi ", otkrila je Maca, ali da se nijedan nije razveo zbog nje.

"Nema potrebe za tim. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga", odgovorila je bosanska Mimi Oro. Pevačica je otkrila da njen dečko mora da ima para i da bude iskusan.

"Riba jesam i nema potrebe da glumim ribu. Najbitnije mi je da moj dečko ima para, podebeo novčanik i mora da bude iskusan u seksualan smislu, jer šta će mi onaj sa parama ako ne može da me zadovolji u seksualnom smislu, izvinjavam se nevinim, oni ovo nek ne gledaju", objasnila je Maca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track