(VIDEO I FOTO) Seka skupila novac za porodice bez krova nad glavom!
Foto: Pr

Novi Pazar

(VIDEO I FOTO) Seka skupila novac za porodice bez krova nad glavom!

Stars -
Koncert je organizovan kako bi se prikupila novčana sredstva za izgradnju kuća višečlanim porodicama Dunjić i Ilić, koje nemaju rešeno stambeno pitanje

Folk zvezda Seka Aleksić održala je humanitarni koncert u svečanoj hali u Novom Pazaru, a na sceni su joj se pridružili Željko Vasić i Jelena Tomašević kao i nekoliko bendova i kulturnih društava.

Koncert je organizovan na inicijativu pevačice, a sve kako bi se prikupila novčana sredstva za izgradnju kuća višečlanim porodicama Dunjić i Ilić, koje nemaju rešeno stambeno pitanje.

Seka je na scenu izašla nekoliko minuta posle 20 časova, a prepuna hala dočekala ju je ovacijama. Nizali su se stari i novi hitovi, a publika je horski pratila i pevačicu, a višeminutne aplauze dobili su i Željko Vasić i Jelena Tomašević.Seka je u jednom momentu pozvala decu iz publike da se popnu na scenu, dva minuta kasnije bila je potupno opkoljena od strane mališana.

Pevačica je neposredno pred početak koncerta, sa kolegama obišla porodice za čije domove se prikupljaju novčana sredstva.

http://www.youtube.com/watch?v=nJUErS3-Bjo#t=13

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track