(VIDEO) Pogledajte kako danas izgleda Zlatko iz Metle bez drške
Foto: Printskrin

Junak iz detinjstva

(VIDEO) Pogledajte kako danas izgleda Zlatko iz Metle bez drške

Stars -
Vladimir Marković koji bio mali Zlatka iz serije “Metla bez drške ima 34 godine

Svi mi imamo junake iz detinjstva koji su nam iz ovog ili onog razloga i dalje u sećanju. Neki zbog zanimljivih replika, neki zbog ponašanja, neki zbog izgleda... Razloga može biti mnogo, jedan od najpoznatljivijih likova iz serije "Metla bez drške" je svakako mali Zlatko.

Vladimir Marković koji bio mali Zlatka iz serije “Metla bez drške ima 34 godine i radi na projektu "Pinkove zvezde", koji se emituje na ružičastoj televiziji. Vladimir, kome je nadimak Looney, režirao je muzičke spotove, s montažom uporedo je razvio i karijeru režisera. Režirao je TV emisije "Hoću da znaš" i "Siti i vitki", a radio je i na projektima X Factor.

O veoma popularnoj dečijoj emisiji seća se sa malom nostalgijom i otkrio je da se najviše sa snimanja pamti loše stvari.

"Nemam neku omiljenu anegdotu ili sećanje, ali snimanje je plejada likova. I to najviše onih koji su iza kamere. Rad sa glumcima je bio uzbudljiv utoliko što su mi bili poznati kao javne ličnosti, ali pošto su nas tretirali kao jednake, uzbuđenje opada i ponovo se vraća tek po pojavljivanju nekog novog. Zanimljivo je to što sam najbolje zapamtio loše stvari", otkrio je mnogo ranije Vladimir.

U sjajnim je odnosima sa drugom decom glumcima, a sa pravim se ponekad sretne. Njegova omiljena glumica na snimanju mu je bila Vesna Trivalić, ali sa njom nije ostao u kontaktu.

http://www.youtube.com/watch?v=q6BiTFoZaws

(Nadlanu/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja