(VIDEO) SIN DRAGAN BRILJIRAO: Pogledajte Okanovića u ženskoj koži

Tvoje lice zvuči poznato

(VIDEO) SIN DRAGAN BRILJIRAO: Pogledajte Okanovića u ženskoj koži

Stars -
Glumac je imitirao Mirnu Radulović, pobednicu Prvog glasa Srbije, otpevavši pesmu "Ljubav je svuda" grupe "Moje tri" i transformacijom u žensko sve nasmejao

Dragan Okanić, glumac koji je postao poznat široj publici ulogom sina Dragana u seriji Selo gori a baba se češlja, do suza je nasmejao sve koji su gledali prvu emisiju druge sezone muzičkog šoua Tvoje lice zvuči poznato. On je imitirao Mirnu Radulović, pobednicu Prvog glasa Srbije, otpevavši pesmu "Ljubav je svuda" grupe "Moje tri", koja je Srbiju predstavljala na Evrosingu.

Mirna je iz publike pratila ovaj veoma interesantan nastup i bila je oduševljena. "Ja sam oduševljena. Uživala sam, nisam se u životu ovoliko smejala", prokomentarisala je Mirna, a Dragan, koji nije očekivao Mirnu, joj se izvinuo. "Izvini, Mirna, molim te za sve“. Okanović nije krio da ima tremu kako će Ivan prokomentarisati njegovu žensku ulogu.

I žiri je bio iznenađen interpretacijom i imitacijom koji su jedva izdržali da ne zaplaču od smeha."Što bi klinci rekli, večeras si u fazonu telo zmaja, lice samuraja. Večeras nije teško samo tvojoj porodici već i tvojim prijateljima. Ali u isto vreme, veliko poštovanje za trud, zalaganje, izgaranje da nam dokažeš da si žena. Bio si briljantan i ja ti se divim. Iako misliš da ću te zezati zbog ovoga, ja ću te poštovati zauvek", rekao je Ivan.

"Uvek sam mislio da je najdegutantnije kada se muškarac obuče u ženu, a sada sam se uverio da je to stvarno tako", našalio se Đura.

"Glava me je zabolela od smejanja. Stvarno nisi normalan, odličan si bio", rekla je Ana, pobednica prvog serijala Tvoje lice zvuči poznato.

http://www.youtube.com/watch?v=FVlX5WSD4Cw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track