(VIDEO) ZORANNAH NIKAKO DA SE ZAUSTAVI: Ovako je blogerka merila IQ
Foto: Printskrin

Novi blam

(VIDEO) ZORANNAH NIKAKO DA SE ZAUSTAVI: Ovako je blogerka merila IQ

Stars -
Radila sam u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na Internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki... pokušala je da objasni blogerka kako je izmerila svoj IQ za koji tvrdi da je 131

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah nakon što se izblamirala na Nedelji mode u Milanu, a zatim i izjavom da je njen IQ 131, nastavila je ovaj niz u jednom emisiji.

Naime, blogerka je otkrila šta se desilo zapravo u Milanu, ali i kako zna da je njen IQ 131.

"Ja sam prvo pitala novinara 'šta, ko', jer nisam čula, ali oni su to naravno isekli", kaže Zorannah i dodaje "da novinari postave pitanje tako kao da je to nešto što bi ti trebalo da znaš", rekla je Zorana u emisiji "Exkluziv" a zatim otkrila i kako je izmerila svoj IQ.

"Radila sam u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na Internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki ...". Zorana je verovatno mislila na test, ali kako i sama kaže da se ne pravi pametna, ne čudi što nije uspela da se seti reči.

"Sigurno se neću praviti pametna i snimati sebe kako čitam knjige i radim naučnu fantastiku, fiziku ...", objasnila je blogerka šta radi na šta radi na svom blogu.

http://www.youtube.com/watch?v=AdewdjaI58E

Zorannah zarađuje i do 5.000 evra mesečno

Zorana Jovanović je krajem 2013. imala dnevno zaradu između 20.000 i 40.000 posetilaca na blogu, video klipovi na Jutjubu imaju prosečno između 10.000 i 30.000 pregleda, a najgledaniji preko 70.000 pregleda, ima skoro 80.000 fanova na Fejsbuku, preko 79,930 Instagram pratilaca, skoro 9.000 Tviter pratilaca...Zorana ima svoj online šop, ima svoj realni Pop-Up Shop, a od samih blog postova mesečno zarađuje između 1.000 i 5.000 evra, u zavisnosti od broja klijenata tog meseca. Ona dnevno radi na blogu između 5 i 10 sati, od čega pola vremena troši na email poruke i komentare na logu i FB. Zorana je danas osoba koja direktno najviše zarađuje od svog bloga u Srbiji.

http://www.youtube.com/watch?v=eZM-eG-SZ_A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja