Viki Miljković upisala sina u nemačku školu!
Foto: Kurir Štampano

Za bolju budućnost

Viki Miljković upisala sina u nemačku školu!

Stars -
Popularna folk pevačica planira da poslednje dve nedelje avgusta provede u Nemačkoj jer će njen mališan boraviti u kampu gde će se privikavati na nove drugare sa kojima će kasnije ići u školu

Nakon što je poslednjih nekoliko godina proveo u nemačkom vrtiću, Viki Miljković je svog sina jedinca Andreja upisala i u nemačku osnovnu školu.

Popularna folk pevačica planira da poslednje dve nedelje avgusta provede u Nemačkoj jer će njen mališan boraviti u kampu gde će se privikavati na nove drugare sa kojima će kasnije ići u školu. Za to vreme će njegova mama nastupati u ovoj zemlji.

"Moj suprug i ja smo nemački državljani pa je bilo logično I da sina upisemo u nemački vrtić, pa sada i u školu. Na ovaj korak smo se odlučili jer smo jako zadovoljni principima rada. Naravno, Andrej ne bi bio Andrej da svoje drugare iz obdaništa i predškole nije naučio da solidno govore srpski jezik, što nam je bilo jako simpatično", kaže Viki.

Folk pevačica ističe da joj je obrazovanje sina na prvom mestu I da je zbog toga je donela takvu odluku.

"Želimo samo da mu olakšamo buduću komunikaciju I da mu obezbedimo bolje uslove za život. To je i prirodno, svako čini svom detetu ono sto misli da je najbolje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track