Vlado Georgiev besplatno peva Dodiku?!
Foto: Dragana Udovicic

Pevač nastupa u Banjaluci noć uoči izborne tišine

Vlado Georgiev besplatno peva Dodiku?!

Stars -
On će večeras imati svirku na glavnom gradskom trgu, a kao predgrupa nastupiće Lukijan Ivanović s bendom, koji peva u kampanji prvog čoveka Republike Srpske

Vlado Georgiev učestvuje u predizbornoj kampanji kao podrška predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Crnogorski pevač nastupiće večeras u Banjaluci na besplatnom koncertu, iza čije organizacije, kako saznajemo, stoji Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata. Koncert se održava noć uoči izborne tišine, pred izbore koji se održavaju u nedelju. Georgiev je u poslednjem trenutku uskočio da, navodno, zameni Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Ceca je već pevala za Dodika u nekoliko navrata. Ona je u poslednjem trenutku odlučila da ne nastupi, a na Tviteru je čak i demantovala najavu koncerta. Vlado je upao kao rezervna opcija. Zajedno s njim nastupiće kao predgrupa Lukijan Ivanović s bendom. Učesnik „X faktora“ najavio je nastup na Fejsbuku - kaže izvor Kurira.Prvi čovek Republike Srpske Milorad Dodik nije mogao da kaže zašto će na Trgu Krajine nastupiti crnogorski pevač i da li će svirati besplatno.- Ne znam, nisam organizator koncerta - rekao je Dodik za Kurir.

Georgiev nije bio dostupan za komentar iako smo ga pozvali.- Vlada svake godine nastupa u Banjaluci. Ne zanima ga politika i odbio je da nastupa za mnoge stranke u Srbiji. Koncert je zakazan mnogo ranije - tvrde u njegovom timu.Međutim, podatke o nastupu Vlade Georgieva, kao i o organizatoru koncerta nismo uspeli da pronađemo na internetu.

Dobro se držiCENA VLADINE TEZGE 35.000 €Georgiev je jedan od izvođača koji ima najvišu cenu nastupa. Za veće koncerte na trgovima ili proslave nekih jubileja uzima 35.000 evra, a za manje nastupe i prijateljske svirke uzima tri-četiri puta manji honorar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track