Voditelj Pinka: Napao me je Dijanin muž! Daniel: Nazvao mi je ženu starletom!
Foto: Facebook

Fizički obračun pred kamerama

Voditelj Pinka: Napao me je Dijanin muž! Daniel: Nazvao mi je ženu starletom!

Stars -
I dok novinar Ognjen Nestorović tvrdi da ga je muž Dijane Janković napao, pevačica i Daniel tvrde suprotno i u svojim saopštenjima navode da nije bilo fizičkog kontakta

Nakon SMS pretnji stiže i fizički napad: suprug Dijane Janković fizički je napao Ognjena Nestorovića, urednika emisije Premijera TV Pink.

"Sve se dogodilo juče uveče oko 21 čas, na Adi Ciganliji, kada je novinar i urednik emisije "Premijera" čekao pevačicu Milicu Pavlović sa kojom je trebalo da se nađe. Tu se našao i suprug Dijane Janković koji je sa drugovima igrao košarku na terenima.

"Milica Pavlović je u trenutku kada se sve to dešavalo išla ka meni i počela je da vrišti", rekao je sam Ognjen, koji je dodao da je zbog povreda završio u beogradskom Urgentnom centru, jutros do 3 časa.

"Sve sam uredno prijavio policiji, zajedno sa snimkom, ali i medicinskim izveštajem o povredama. Ovome se mora stati na put kako se više nikada ni jednom novinaru ovako nešto ne bi dogodilo", kaže Ognjen.

Povodom incidenta se oglasila i sama pevačica, koja tvrdi kako niko nikoga nije tukao.

Ovim povodom pored same pevačice oglasio se i njen suprug Daniel Rokvić, koji takođe demantuje da je bilo reči o bilo kakvom fizičkom obračunu. Donosimo vam deo otvorenog pisma supruga Dijana Jenković.

"Moja borba protiv novinara kriminalaca nije usmerena ka fizičkom povređivanju, već ozbiljne tužbe sa zabranom rada , novinarima koji su prešli granicu. Napominjem da dotični novinar nastavlja sa lažima i provokacijama, laže da sam ga tukao, jer prosto postoje svedoci i sa moje i sa njegove strane. Istina je da nas je snimao bez naše dozvole, istina je da smo se raspravljali i istina je da sam od njega tražio javno izvinjenje i istina je da sam mu tražio da mi izdiktira strarlete u Srbiji , što je i uradio, ali ovaj put bez moje supruge. Istina je i da je rekao da nije imao vremena da se izvini, takođe je istina da sam mu dao rok od 24 sata da se zvanično izvini a posle toga sledi ozbiljna krivična prijava za organizovani kriminal....", stoji u otvorenom pismu Daniela Rokvića

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track