VOLI ČETVORKU: Sad i Kaća Živković ima grudi za pokazati!

Trpi bolove

VOLI ČETVORKU: Sad i Kaća Živković ima grudi za pokazati!

Stars -
Pevačicu su jako bolele grudi, a mama Verica je sve vreme bila pored nje, što je Kaći mnogo značilo

Pevačica Katarina Živković pre nedelju dana ugradila je silikone. Naime, Kaća je u jednoj privatnoj klinici u tajnosti povećala svoje grudi dobrom četvorkom.

"Kaća je već duži period razmišljala da poveća grudi, međutim, nikako nije imala vremena za to. Prvo joj je bilo bitno da se preseli u novi stan, a onda je usledio period sređivanja stana i kupovine nemeštaja. Sigurno sa svežim rezovima ne bi mogla fizički ne bi mogla da bude aktivna. Sad, kada je konačno sve to završila, na red su došle grudi", rekao je izvor i dodao da je Kaća veoma teško podnela operaciju.

"Iako je sve vreme bila pod analgeticima, Kaću su jako bolele grudi, što je normalno. Mama Verica je uzela odmor u leskovačkom zdravstvenom centru i sve vreme bil apored nje, što je Kaći mnogo značilo. Stalno je pored nje, daje joj lekove, menja obloge na grudima, a Kaća je širem krugu prijatelja rekla da je prehlađena i da je kod svojih", rekao je izvor, a pevačica se nije javljala na telefon da potvrdi priče.

Kaća se tako pridružila plejadi pevačica na našoj estradi koja je ugradila silikone: Jelena Kostov, Tanja Savić, Aleksandra Prijović...

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track