VOLI UNIFORMU: Slađa Delibašić se udaje za 15 godina mlađeg policajca!
Foto: Marina

Svadba 28. avgusta!

VOLI UNIFORMU: Slađa Delibašić se udaje za 15 godina mlađeg policajca!

Stars -
Ona će sudbonosno „da“ izgovoriti pripadniku Žandarmerije Milanu, u crkvi Ružici, dok će veselje biti u jednom restoranu u Zemunu

Pevačica Slađana Delibašić (45) udaće se 28. avgusta za 15 godina mlađeg pripadnika Žandarmerije Milana. Kako Kurir ekskluzivno saznaje od izvora bliskog budućem mladoženji, bivša supruga Ðoleta Ðoganija sudbonosno „da“ će izgovoriti u crkvi Ružici posle samo dva meseca zabavljanja.Znaju se dva mesecaPored crkvene ceremonije, par će organizovati i slavlje u jednom popularnom restoranu u Zemunu, s početkom u 17 časova. Prema rečima našeg sagovornika, pevačica je bukvalno odlepila za Milanom, a njih je upoznala zajednička prijateljica.- Slađa je pre nekoliko meseci okončala vezu s Vanjom Ćorićem iz Švajcarske, s kojim je bila tri godine, i nije ni slutila da će tako brzo upoznati Milana, za kog će se sad udati. Strast između njih odmah se rasplamsala, a bukvalno niko osim njihove najbliže porodice i prijatelja ne zna da je svadba zakazana. Milan je od nje mlađi 15 godina i ne smeta mu što njegova buduća žena ima dve ćerke i unuku - navodi izvor Kurira blizak Milanu, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje da je Slađa mnogo srećna i da s nestrpljenjem iščekuje sledeći četvrtak, kad će izgovoriti sudbonosno „da“.Bira venčanicu- Nedavno je išla da odabere venčanicu, a ovih dana je smišljala i dekoracije restorana u kojem će biti organizovano slavlje. Njene ćerke Silvija i Marinela se raduju što je njihova majka ponovo zaljubljena, a na venčanju će posebno mesto zauzeti i pevačicina unuka Tia - ističe izvor.

Zakazali i crkveno venčanje... Crkva Ružica na Kalemegdanu
Zakazali i crkveno venčanje... Crkva Ružica na Kalemegdanu

Burna prošlostSLAĐA VOLELA ŽESTOKE MOMKEDelibašićeva iza sebe ima jedan brak, s osnivačem grupe Ðogani fantastiko Ðoletom. Nakon razvoda 2000. godine, pevačica je godinama bila u vezi s kontroverznim biznismenom Nikolom Sandulovićem, a potom i sa Igorom Matićem, s kojim je vezu okončala nakon napuštanja rijalitija „Parovi“. Poslednje tri godine zabavljala se s biznismenom iz Švajcarske Vanjom Ćorićem.

DobrodržećaPOSTALA BAKA U 45.Interesantno je to što je Slađa u 45. godini postala baka. Naime, njena starija ćerka Silvija rodila je naslednicu pre skoro godinu dana u bolnici Narodni front, posle čega su mnogi mediji proglasili pevačicu najzgodnijom bakom u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track