VRELE FOTKE: Nataša Bekvalac pevala bez gaća i brusa!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica nastupila u izazovnoj kombinaciji

VRELE FOTKE: Nataša Bekvalac pevala bez gaća i brusa!

Stars -
Bekvalčeva celo veče nameštala haljinu, koja joj je spadala i otkrivala njeno golo telo, a muški deo publike nije skidao pogled s nje

Dok je Nataša Bekvalac preksinoć davala sve od sebe da što energičnije iznese nastup na jednom beogradskom splavu, ni njene grudi nisu uspevale da stoje u mestu, već su izletele iz uske crne haljine, koju je za tu priliku obukla!Na veliko oduševljenje fotografa i muškog dela publike, Nati je „kipilo“ iz izazovne kombinacije koju je za nju kreirala njena sestra Kristina, a na osnovu šavova koji su bili isprepletani crnom tankom trakom, nije bilo teško zaključiti da „novosadska barbika“ nije imala ni gaćice.

Dok su posetioci uživali u pogledu na njeno bujno poprsje i nagađali da li pevačica nosi donji veš, Bekvalčeva je pevala punom parom, a paparaco Kurira imao je pune ruke posla.- Nataša je izgledala nikad lepše u crnoj uskoj haljini. Međutim, njena odevna kombinacija toliko je bila provokativna da su joj grudi ispadale, a bradavice se u nekoliko navrata videle. Muški deo publike posebno je bio oduševljen zbog toga što je pevačica nastupala bez donjeg veša - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kipilo na sve strane... Nataša Bekvalac
Kipilo na sve strane... Nataša Bekvalac

Inače, u muzičkoj večeri Nataše Bekvalac do ranih jutarnjih časova uživali su bivša manekenka Bojana Stojković, njena koleginica Sandra Obradović, pevačica Nikolija Jovanović i mnogi drugi.

Navodno se slučajno sreli... Soraja i Vujadin
Navodno se slučajno sreli... Soraja i Vujadin

Iskulirao starletuVUJADIN I SORAJA U ISTOM SEPAREUSoraja Vučelić i Vujadin Savić lumpovali su u istom separeu na Natašinom nastupu, u četvrtak veče. Paparaco Kurira uspeo je da uslika starletu i fudbalera za istim stolom, iako je suprug glumice naredio obezbeđenju da ga ne fotografišu. Kako saznajemo, oni su se slučajno zatekli u istom društvu, a valjda uplašen da ga mediji ne spoje s atraktivnom crnkom, vrlo brzo je tražio da promeni mesto, a potom je napustio splav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track