ZABRANA: Ana nije dala Adilu da vodi sina u Egipat!
Foto: Kurir Štampano

Folker se odmarao s roditeljima

ZABRANA: Ana nije dala Adilu da vodi sina u Egipat!

Stars -
Džejova ćerka smatra da je njen naslednik još mali da bi išao na daleka putovanja, ali i ne želi da se razdvaja od malog Andrijana
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Adil Maksutović odmarao se deset dana u Egiptu u društvu roditelja i brata, ali bez jednogodišnjeg sina Andrijana. Kako Kurir saznaje, iako je pevač imao nameru da u Hurgadu povede i svog naslednika, to mu nije dozvolila njegova bivša supruga Ana Ramadanovski, ćerka folkera Džeja Ramadanovskog.

Dane provodio na plaži... Maksutović u Hurgadi
Dane provodio na plaži... Maksutović u Hurgadi

- Adil je tražio od Ane da povede malog Andrijana, ali ona to nije dala jer je previše mali i ne želi da se razdvaja od deteta. Iako se medijska prašina stišala, posle navodne optužbe da ju je pretukao, netrpeljivost između njih i dalje postoji. Adil je zatim poveo svoju porodicu jer nije želeo da se svađa dodatno sa Anom - navodi sagovornik Kurira blizak pevaču. U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo sa Anom, koja nije želela da komentariše naše navode.

- Sve što imate pitajte Adila o Egiptu i o svemu ostalom. Ja ne želim ništa da kažem niti da se provlači moje ime po novinama. O nama ne želim ni reč, pa samim tim neću ni o tome da li je to istina. Želim da sve ovo prestane - rekla je Džejova ćerka.Inače, Adil je dane odmora uglavnom provodio na plaži i pored bazena, a svakodnevno je posećivao i teretanu, o čemu svedoče i fotografije na kojima izgleda zgodno.

Ana: O nama ne želim ni reč, pa samim tim neću da kažem ni da li je to istina
Ana: O nama ne želim ni reč, pa samim tim neću da kažem ni da li je to istina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track