ZALEČILA RANE: Vesna Zmijanac našla novog dečka u Atini!
Foto: Dragana Udovičić

Pevačica brzo prebolela Željka Rstića

ZALEČILA RANE: Vesna Zmijanac našla novog dečka u Atini!

Stars -
Zmijančeva se ne razdvaja od gospodina srpskog porekla, koji već godinama živi i radi u Atini i pomaže joj oko kupovine stana

Vesna Zmijanac, koja je nedavno raskinula višegodišnju vezu s Željkom Rstićem jer ju je varao s voditeljkom Tamarom Stojmirov, kako navodi naš izvor, brzo ga je prebolela i već ima novog partnera.Folk zvezda je, saznajemo, zavela advokata srpskog porekla koji već dugo živi i radi u Atini. Ovoga puta našla je dečka svojih godina. Vesna se od njega ne razdvaja ni sekunde! Kako Kurir otkriva, upoznali su ih zajednički prijatelji, a pevačici su ga preporučili kao vrhunskog pravnog stručnjaka koji bi joj mogao pomoći u kupovini nekretnine u Atini. Od tada njih dvoje su stalno zajedno. Folkerka je uz pomoć novog dečka i bivšeg supruga, oca njene ćerke Nikolije Vlade Jovanovića, inače nekadašnjeg šefa marketinga PGP RTS, na korak od kupovine stana od 150 kvadrata, koji će opremiti po svom ukusu.- Vesna je nedavno upoznala advokata, s kojim se već danima viđa. Veoma joj prija njegovo društvo. Po izgledu podseća na našeg vrhunskog baletana Konstantina Kostjukova, ali i na njenu staru ljubav, pa joj se mnogo dopao. Ni on nije ostao ravnodušan, a s obzirom na to da je s naših prostora, dobro zna ko je Vesna Zmijanac. Advokat Vesnu izvodi na večere, a preko dana obavezno odlaze u jedan kafić da popiju kafu i tamo su redovni gosti. Zmijančevoj nije dosadno jer joj vreme proleti kad je s njim. Iako neće da prizna, u očima joj se vidi da se zaljubila kao tinejdžerka - priča naš dobro obavešten izvor blizak folkerki i dodaje da je pevačica izabrala nekretninu koju će pazariti.- Vesna se prvih dana provodila sa ćerkom Nikolijom na atinskim plažama, a onda se maksimalno posvetila razgledanju i kupovini stana. Zasad su u opticaju dva od oko 150 kvadrata, ostalo je samo da se odluči i sredi neke sitne detalje oko preuzimanja. U tome su joj najviše pomogli advokat kojeg je zavela i Vlada, bivši suprug - otkrio je naš izvor.Pozvali smo je za komentar, a ona je bila kratka:- U romingu sam. Sad uživam, i to je to.

Našao mlađu... Željko Rstić
Našao mlađu... Željko Rstić

Ne vuci me za jezikŠTA JE S DRUGIM BRAKOM?Vesnu Zmijanac nimalo ne dotiču izjave njenog bivšeg dečka Željka Rstića. Nakon što je rekao da je ona razlog što se razveo od žene s kojom ima decu, Zmijančeva mu je odgovorila:- Ne bih da ga podsećam pre koliko godina se razveo od žene i zašto, to se desilo kad nisam bila u njegovom životu. Razlog što nismo stupili u brak je to što je za naše venčanje bio potreban njegov razvod, ali ne sa prvom suprugom. Bolje da ne otkrivam njegove tajne - poručila je Vesna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track