ZAVET PRED BOGOM: Željko i Jovana se sutra venčavaju u crkvi!
Foto: Kurir Štampano

Krstiće i sina Kostu

ZAVET PRED BOGOM: Željko i Jovana se sutra venčavaju u crkvi!

Stars -
Par će se zavetovati jedno drugom pred Bogom, 20 meseci nakon što su se obećali na večnu ljubav

Dvadeset meseci pošto su na Maldivima izgovorili sudbonosno "da", Jovana i Željko Joksimović venčaće se sutra u jednoj beogradskoj crkvi i krstiti šestomesečnog sina Kostu.

Kompozitor i pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović, venčaće se u jednoj beogradskoj crkvi. Par će se zavetovati jedno drugom pred Bogom, 20 meseci nakon što su se obećali na večnu ljubav.Posle venčanja i krštenja, biće upriličeno veselje za oko 200 zvanica u elitnom beogradskom restoranu, čija će bašta biti posebno dekorisana. Mladenci su se odlučili za švedski sto, na kome će se naći hladno predjelo, jagnjetina, prasetina, mešano meso, morski plodovi i sirevi.

Svatovi će žeđ gasiti najskupljim vinima i žestokim pićima. Inače, Joksimović će četvrti put biti u ulozi mladoženje - prvi put je to uradio sa školskom ljubavi Vesnom (sa kojom ima ćerku Minu), drugi put na Maldivima sa Jovanom, zatim malo posle povratka sa Maldiva imao je građansko venčanje sa voditeljkom, a sada će sa njom sklopiti i crkveni brak.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja