Željko Joksimović piše muziku za film Vrati se, Zone za 30.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Ponovo komponuje

Željko Joksimović piše muziku za film Vrati se, Zone za 30.000 evra!

Stars -
On nam je sada najvažniji saradnik na projektu, navodi Jug Radivojević

Joksimović novi je član ekipe filma Juga Radivojevića „Vrati se, Zone“.Pevač i kompozitor će, kako Kurir saznaje, priču o bračnom životu Zone Zamfirove i kujundžije Maneta obojiti originalnom muzikom, a za to je dobio honorar od 30.000 evra.- Željko će biti jedan od mojih najvažnijih saradnika na projektu. Potpisao je ugovor, ali su se pregovori malo odužili zbog svadbe. U nastavku nećemo koristiti melodije iz prvog dela, već će biti komponovana originalna muzika. Jedva čekam da čujem melodije. Više od polovine filma će obojiti muzika - kaže Jug Radivojević.

Glumiće u „Zoni“... Brankica  i Milan
Glumiće u „Zoni“... Brankica i Milan

Reditelj i profesor na FDU nije mogao da potvrdi naša saznanja da je Joksimović za ovaj angažman tražio 30.000 evra.- O honoraru ne bih govorio jer je to pitanje za produkciju. Joksimovića čeka velik posao, jer će biti odgovoran za kompletnu zvučnu sliku filma - objašnjava autor hit predstava „Ana Karenjina“ i „Dama s kamelijama“.Joksimović iza sebe već ima nekoliko velikih filmskih projekata. Pre nekoliko godina potpisao je muziku za film „Ivkova slava“, a pesma „Nesanica“ postala je veliki hit. Željko je muzikom obojio numere u serijama Zdravka Šotre „Ranjeni orao“ i „Greh njene majke“.(Lj. R.)

Jug i MilenaZA NOVU GODINU STIŽE SINJug Radivojević kaže da njegova životna i poslovna partnerka Milena Vasić zbog trudnoće neće vratiti ulogu u filmu „Vrati se, Zone“.- Beba stiže krajem januara, a Milena će snimati scene tek na leto. Čekamo dečaka - pohvalio se Radivojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track