ŽELJKO MITROVIĆ: Pink ne prodajem Rusima, ali lepo što je procenjen na 307 miliona evra!

Stizale ponude

ŽELJKO MITROVIĆ: Pink ne prodajem Rusima, ali lepo što je procenjen na 307 miliona evra!

Stars -
Nikada se do sada nije razgovaralo s Gaspromom o tome, ali tačno je da su ponude stizale s drugih strana i to u prethodnih nekoliko dana, navodi vlasnik Pinka

Željko Mitrović, vlasnik Televizije Pinka, koji je otputovao u Rusiju zajedno sa delegacijom Srbije, rekao je da ne prodaje svoju medijsku kuću.

On je rekao da je njegova najgledanija televiziju na Balkanu procenjena na 307 miliona evra, ali da Pink nije na prodaju i nije hteo da spekuliše da li će se njegova odluka promeniti ako Gasprom medija ponudi cifru koja se ne odbija.

"Pink nije na prodaju, ali je dobro znati da je procenjen na preko 307 miliona evra. Nikada se do sada nije razgovaralo sa Gaspromom o tome, ali je tačno je da su ponude stizale s drugih strana i to u prethodnih nekoliko dana, ali kao što rekoh - u ovom trenutku Pink nije na prodaju", rekao je Željko Mitrović.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u poseti Rusiji i u toku jučerašnjeg dana sastao se sa premijerom Medvedevim, a danas se sastaje i sa predsenikom Rusije Vladimirom Putinom.

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track