Željko Mitrović ponovo autor: Večeras počinje novi "Bravo Show" na Pinku!
Foto: PR

Projekat

Željko Mitrović ponovo autor: Večeras počinje novi "Bravo Show" na Pinku!

Stars -
Ovaj veliki šou program počinje sa ambicijom da bude najgledaniji u svojoj kategoriji.

Posle velikog uspeha "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica", Željko Mitrović pokreće svoj treći autorski projekat u ovoj sezoni "Novi Bravo show".

I ovaj veliki šou program počinje sa ambicijom da bude najgledaniji u svojoj kategoriji. Da tako bude, potrudio se vlasnik Pinka koji je sa ogromnom produkcijskom ekipom mesecima unazad radio na realizaciji ove emisije.

"Mnogo toga je novog u Bravo show. Pre svega, oživeće grad u kojem se sve dešava, budući da mu stiže više gostiju. Samim tim, gradonačelnik je angažovao i svog asistenta i savetnika. To je uloga koju je dobio Marko Živić koji se na velika vrata vraća na TV ekrane", govori Željko Mitrović.

On dodaje da je ovo treći od ukupno četiri njegova autorska projekta koje pokreće na sopstvenoj televiziji.

"Četvrti se zove "Audicija" i on će sa emitovanjem početi za otprilike mesec dana", otkriva Mitrović. Na sceni će se u prvoj epizodi smenjivati samo prva estradna liga. Aca Lukas, Haris Džinović, Rada Manojlović, Seka Aleksić, Lexington bend...

Međutim, dobar deo prostora ustupljeno je zabavnim doskočicama, kao i Pinkovim zvezdama koje su dobile u ovom show programu novi medijski prostor da pokažu svoje pevačke i zabavljačke veštine.

Igrani deo programa dobio je novog reditelja i nadzornika, a to je Slobodan Šuljagić koji se na Pink vratio posle nekoliko godina pauze. On je doneo novi kvalitet ali i pojačanje u glumačkoj ekipi koju i dalje predvode Branislav Lečić i Seka Sabljić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja