ŽESTOKA BITKA: Marija Šerifović boriće se da drugi put ode na Evroviziju
Foto: Kadic

Ekskluzivno otkrivamo potencijalnog putnika za Beč

ŽESTOKA BITKA: Marija Šerifović boriće se da drugi put ode na Evroviziju

Stars -
Pobednica Evrosonga 2007. biće jedan od kandidata za srpskog predstavnika na festivalu

Marija Šerifović ponovo će se naći u trci za odlazak na Evroviziju, koja će sledećeg proleća biti održana u Beču.Pevačica će izvesti jednu od tri pesme koje će napisati Vladimir Graić, autor „Molitve“, s kojom je pobedila na Evrosongu 2007. u Finskoj. Ipak, postoji mogućnost da se umesto Marije na takmičenju pojavi njen brat po ocu Danijel Pavlović, pošto produkcija još uvek razmišlja kome će od njih dvoje dati ovu veliku šansu. Ako je suditi po uspehu koji je Šerifovićeva postigla u Helsinkiju baš s Mirkovićem i Grajom, velika je verovatnoća da odluka tima padne na nju. Ono što je zasad izvesno je to da će treći kandidat biti muškarac, a produkcija „Beoton“, Mirković, Graja i RTS još uvek nisu odlučili ko će to biti. Takođe, sigurno je i učešće Bojane Stamenov, za koju je Kurir juče objavio da je jedan od kandidata za put u Beč. Podsetimo, od tri kandidata, gledaoci će svojim glasovima odabrati predstavnika Srbije na Evroviziji.

Siguran kandidat... Bojana Stamenov
Siguran kandidat... Bojana Stamenov

- Tim koji jednom dobije ima velike šanse da ponovo napravi uspeh. Međutim, nije samo Marija u opticaju već i njen brat Danijel Pavlović, kao i mnogi drugi. Spisak ćemo suziti narednih dana. Od publike najviše zavisi kog će poslati na ovo takmičenje - poručio je Saša Mirković ispred produkcijske kuće „Beoton“.Danijel Pavlović bio je iznenađen kad smo mu rekli da se na njega ozbiljno računa.

Želi na Evroviziju... Danijel Pavlović
Želi na Evroviziju... Danijel Pavlović

- Voleo bih da našu zemlju predstavljam na Evrosongu. Bilo bi zanimljivo da ljudi vide brata i sestru na tom takmičenju. Na koga god padne izbor, imaće podršku onog drugog - rekao nam je ushićeno Pavlović, dok Marija, koja već duže boravi u Americi, nije odgovarala na naše poruke i pozive.Na naše pozive do zaključenja broja nije odgovarao ni Vladimir Grajić.

Duška VučinićZA DVE NEDELJE POZNAT SPISAKDirektorka korporativnih komunikacija RTS Duška Vučinić uverena je da će u naredne dve nedelje biti poznata imena kandidata.- Dogovor između kompozitora, naše medijske kuće i našeg partnera produkcijske kuće „Beoton“ jeste da u narednom periodu razmotrimo mogućnosti izbora pevača ili grupa koji će se takmičiti sa ciljem odabira predstavnika na predstojećem takmičenju. Konačnu odluku verujem da ćemo moći da saopštimo u narednih petnaestak dana - kaže Vučinićka.

http://www.youtube.com/watch?v=FSueQN1QvV4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track