ŽESTOKA SVAĐA KUMOVA Šaban: Zorice, vaćariš nas! Brunclik: Tebe ne bih ni dotakla!

Zvezde granda

ŽESTOKA SVAĐA KUMOVA Šaban: Zorice, vaćariš nas! Brunclik: Tebe ne bih ni dotakla!

Stars -
U prvoj emisiji popularnog muzičkog šoua došlo je do sukoba mišljenja između Brunclikove i Šaulića pa su sevale i varnice

Nova sezona najvećeh muzičkog šoua u regionu "Zvezde Granda" počeo je prepucavanjem među žirijem. Kumovi Šaban Šaulić i Zorica Brunclik već u prvoj emisiji su sukobili mišljena oko kandidata Ismeta Abrazovskog iz Skoplja koji je pevao pesmu "Nije ljubav stvar", Željka Joksimovića.

"Od svih kandidata on je krenuo sa takvom dinamikom. On ima to što treba", rekla je Zorica.

"Bilo je falša, a mi nećemo da svaštarimo i fušarimo. Nekoliko kolega se pokajalo, a što to Zorica vaćari publiku je njena stvar", bio je oštar Šaban, ali mu Zorica nije ostala dužna.

"Sram te bilo kumo, tebe ne bih vaćarala. Slažem se da vaćarim publiku, ali tebe da sam venčala i ne bih te vaćarila nikad", naljutila se Zorica. Ismet je ipak prošao u baraž jer ga je stručni žiri Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić pustili dalje.

Nije to bio jedini sukob Zorice sa ostalim članovima žirija. Čak je uspela da se zakači i sa Snežanom Đurišić nazvavši je svojom kopijom.

"Snežana je moja kopija. Original je original, a kopija je kopija", prokomentarisala je Brunclikova jer ju je Đuričićeva navodno kopirala kada je glasala za kandidata na osnovu pesme koju je izabrao da se predstavi u Zvezdama Granda, baš kao što je ona uradila sa kandidatom pre koji je pevao njenu pesmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track