ŽURKA: Goca Božinovska nije došla na ćerkin rođendan!
Foto: Marina Lopičić

Kurir zavirio na zabavu

ŽURKA: Goca Božinovska nije došla na ćerkin rođendan!

Stars -
Ona zbog letovanja nije bila na zabavi Jelene Vučković koju su joj priredili brat i prijatelj u kući u Surčinu

Goca Božinovska pre dva dana nije prisustvovala rođendanskoj proslavi svoje najstarije ćerke Jelene, koju je dobila u braku s tekstopiscem Radetom Vučkovićem!Pevačica trenutno letuje na Crnogorskom primorju s majkom, sestrom i dugogodišnjim partnerom Nebojšom Tubićem Žapcem, te je to jedini razlog zbog čega se nije pojavila na zabavi koja je organizovana u njihovom porodičnom domu u Surčinu.

Pio se šampanjac... Jelena i njen dečko
Pio se šampanjac... Jelena i njen dečko

IznenađenjePevačica je svojoj mezimici odmah ujutru čestitala rođendan, a poklon će joj uručiti čim se vrati u Beograd.Inače, ovo je bila žurka iznenađenja za zvezdu „Granda“ povodom njenog 29. rođendana. Jelena nije ni slutila da joj brat Mirko Šijan i najbolji drug, pevač Jovan Andonović priređuju zabavu.

Slavili do jutraKad je Vučkovićeva s dečkom Acom ušla u kuću i upalila svetlo, njeni prijatelji su iskočili sa svih strana i otpevali joj rođendansku pesmu. Pevačica nije mogla, a da ne zaplače, pa ih je sve izgrlila i izljubila. Nakon toga usledio je šampanjac i zajedničko fotografisanje, a kasnije je nastala opšta ludnica, pa je žurka potrajala do sedam ujutru.(M. D.)

Uživa na moru... Goca Božinovska
Uživa na moru... Goca Božinovska

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track