Stefanović: Cvijanove optužbe o hapšenjima besmislene
Foto: Marina Lopičić

Potpredsednik SNS

Stefanović: Cvijanove optužbe o hapšenjima besmislene

Politika -
Prema Stefanovićevim rečima, postoji sprega poslovno-finansijsko-tajkunskih krugova koji žele da iskoriste politiku kako bi zaštitili svoje interese, pogovoto u momentu u kom su se osetili ugroženim zbog borbe protiv kriminala

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da se na sednicama Predsedništva te stranke nikad nije govorilo o hapšenjima i da su optužbe Vladimira Cvijana besmislene.

Stefanović je rekao da je prusustvovao skoro svakoj sednici Predsedsedništa SNS i da su optužbe Vladimira Cvijana, koji je rekao da se te sednice koriste za najavljivanje hapšenja politickih protivnika, "toliko besmislene da ne zaslužuju odgovor".

Prema Stefanovićevim rečima, postoji sprega poslovno-finansijsko-tajkunskih krugova koji žele da iskoriste politiku kako bi zaštitili svoje interese, pogovoto u momentu u kom su se osetili ugroženim zbog borbe protiv kriminala i korupcije, a da je najbolja meta Aleksandar Vučić.Stefanović je naglasio da hapšenja nisu stranački, već posao državnih organa.

"Toliko se vodi računa u javnim nastupima, čak i od ljudi iz stranke koji su na nižim funkcijama imaju manje iskustva u političkim nastupima, ne možete da čujete da li su licitirali da li će neko biti uhapšen ili ne", rekao je on.

Govoreći o odluci Specijalnog suda koji je dozvolio Miroslavu Miškoviću odlazak u London, Stefanović je rekao da sudske odluke ne komentariše."Kad se donese tako neka odluka, javnost pita Vučića što se nisi umešao, a da se umešao linčovali bi ga", rekao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track