Stefanović: GO SNS uskoro o kandidatima za ministre
Foto: Tanjug

Rekonstrukcija Vlade Srbije

Stefanović: GO SNS uskoro o kandidatima za ministre

Politika -
Što se tiče moje partije, mi još uvek nismo odlučili koji će biti naši kandidati za upražnjena ministarska mesta, rekao je potpredsednik SNS

DONJI NERADOVAC - Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da ta stranka nije odlučila koji će biti njeni kandidati za upražnjena ministarska mesta, kao i da će o tome uskoro odlučiti Glavni odbor SNS-a.

"Što se tiče moje partije, mi još uvek nismo odlučili koji će biti naši kandidati za upražnjena ministarska mesta. O tome će uskoro odlučiti Glavni odbor SNS-a", rekao je Stefanović novinarima tokom obilaska radova na Koridoru 10 od Vranja do granice sa Makedonijom.

Stefanović, koji je i predsednik Skupštine Srbije, rekao je i da očekuje da se sednica parlamenta (na kojoj će se poslanici izjašnjavati o ostavkama starih ministara i izabrati nove članove vlade), održi između 20. i 26. avgusta.

On je istakao da je važno da se sednica što bolje pripremi, a ne da se žuri sa njom, ako posao nije završen.

"Očekujem da se na toj sednici donese novi zakon o ministarstvima", rekao je Stefanović.

Predsednik skupštine je najavio da će do kraja meseca narodni poslanici raspravljati i o promenama direktora u državnim javnim preduzećima.

On nije želeo da govori o kojim će se preduzećima raspravljati, ali je ponovio da će sigurno doći do promene direktora u pojedinim javnim preduzećima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track