STEFANOVIĆ: Izbor novog gradonačelnika najverovatnije 23.aprila!
Foto: Kurir štampano

Konstituisanje nove vlasti u Beogradu

STEFANOVIĆ: Izbor novog gradonačelnika najverovatnije 23.aprila!

Beograd -
Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada koja je zakazana za 23. april najverovatnije će biti izabran i novi gradonačelnik Beograda, koji inače, po zakonu, može biti izabran i do mesec dana po konstitutisanju Skupštine

BEOGRAD - Konstitutivna sednica Skupštine grada zakazana je za 23. april. Na njoj će, kako je to zakonom i propisano, biti verifikovani mandati novih odbornika i izabrani predsednik i sekretar Skupštine. Kako najavljuje potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović na istoj sednici trebalo da bude izabran i novi gradonačelnik Beograda, koji inače, po zakonu, može biti izabran i do mesec dana po konstitutisanju Skupštine.

Stefanović je potvrdio da su predsednik Privremenog organa Siniša Mali i ministar pravde Nikola Selaković neki od kandidata o kojima se trenutno razgovara.

Potpredsednik naprednjaka kaže da će se o svemu tome, kao uostalom i novoj Vladi Srbije, više znati do utorka, pošto će sutra biti održati sednica Predsedništva, u utorak i sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

( RTV Studio B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track