STEFANOVIĆ: Nećemo odustati od smene vlasti u Beogradu

STEFANOVIĆ: Nećemo odustati od smene vlasti u Beogradu

Politika -
Stefanović je istakao da će ta stranka nastaviti da iznosi konkretne razloge zašto smatra da je vlast u Beogradu loša, ali da u ovom trenutku neće insisirati na izborima zbog dijaloga sa Prištinom

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da Srpska napredna stranka nije odustala od smene vlasti u Beogradu, ali da neće insistirati na tome dok je Srbija u teškoj situaciji zbog dijaloga sa Prištinom.

Stefanović je istakao da će ta stranka nastaviti da iznosi konkretne razloge zašto smatra da je vlast u Beogradu loša, ali da u ovom trenutku neće insisirati na izborima.

"Ta tema u ovom trenutku nije na dnevnom redu. U teškoj državnoj situaciji nećemo da otežavamo neke druge situacije već hoćemo da damo maksimum u rešavanju ovih drugih problema", kazao je Stefanović ukazujući na dijalog između Beograda i Prištine u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji.

On je dodao da SNS vlast u Beogradu ocenjuje lošom zbog, kako je rekao, bezidejnosti gradske vlasti i ogromne zaduženosti glavnog grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track