Stefanović: Stranke da se ne mešaju u istragu protiv Branka Lazarevića
Foto: Nebojša Mandić

Zakon isti za sve

Stefanović: Stranke da se ne mešaju u istragu protiv Branka Lazarevića

Politika -
Aleksandar Vučić i SNS su pokazali na primeru sopstvenog poslanika da partijska knjižica neće nikoga štititi, i nadam se da će to biti praksa koja će zauvek važiti u Srbiji, naveo je potpredsednik SNS

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da političke stranke ne treba da se mešaju u istragu i eventualni proces protiv Branka Lazarevića.

"To treba da rade ljudi koji su za to plaćeni i čiji je to posao. Svi koji su se bavili kriminalnim radnjama u ovoj zemlji treba da odgovaraju", rekao je Stefanović nakon obilaska vrtića u izgradnji na Novom Beogradu.

Branko Lazarević, bivši šef kabineta premijera u ostavci Ivice Dačića, sinoć je do kasno bio saslušavan u policiji i Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati. Upitan kako će saslušanje Lazarevića uticati na odnos između SNS-a i Socijalističke partije Srbije Stefanović je rekao da ne zna, i da se ne bavi radom pravosudnih organa, već samo insistira da ti organi rade svoj posao.

"Aleksandar Vučić i SNS su pokazali na primeru sopstvenog poslanika da partijska knjižica neće nikoga štititi, i nadam se da će to biti praksa koja će zauvek važiti u Srbiji", rekao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track