Stevan Anđelković: Uskoro spot za nou pesmu!
Foto: You Tube

Stevan Anđelković: Uskoro spot za nou pesmu!

Stars -
Meni se pesma dopala, ima taj neki letnji šmek, harmonike, trube, to je sad aktuelno. U skladu sa tim i spot će biti tropski, sniman na moru, kaže Stevan

Mladi pevač Stevan Anđelković otkrio je nekoliko detalja o novoj pesmi "Nije rano da se pije", kao i o spotu za ovaj singl.

Celu pesmu, za koju je Dušan Bačić uradio muziku i tekst, a Bojan Dragojević aranžman, već je otpevao u emisiji kod Saše Popovića, ali će je zvanično objaviti kada za nju bude završen i spot.

"Meni se pesma dopala, ima taj neki letnji šmek, harmonike, trube, to je sad aktuelno. U skladu sa tim i spot će biti tropski, sniman na moru...", kaže Stevan i dodaje da će premijerno prikazivanje najverovatnije biti sledećeg ponedeljka u emsiji "Narod pita".

Posle singla "Nije rano da se pije" Stevan kaže da počinje rad na novom albumu od septembra.

U međuvremenu će leto provesti radno, na turneji širom Balkana gde će, kaže, posetiti i Crnu Goru, Makedoniju, a pomalo i Sloveniju. Što se letovanja tiče, trenutno ne razmišlja previše o tome.

"Na odmor ću otići posle leta, sa prijateljima i devojkom. Ne volim da planiram mnogo unapred. Onog trenutka kada dobijem želju za nečim, ja to onda isplaniram i uradim", kaže Stevan, a nama preostaje samo još da sačekamo sledeći ponedeljak kada ćemo moći da uživamo u pesmi "Nije rano da se pije", koja će svakako postati letnji hit.

http://www.youtube.com/watch?v=TqKS0HuFtok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track