STIŽE VOJSKA CRNE GORE: Dolazimo da pomognemo najugroženijima!
Foto: Twitter

Pomoć suseda

STIŽE VOJSKA CRNE GORE: Dolazimo da pomognemo najugroženijima!

Srbija -
Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević razgovarao je danas sa srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem i ponudio mu svu raspoloživu pomoć MUP Crne Gore

CRNA GORA - Kontingent Vojske Crne Gore u 11 časova krenuo je iz Danilovgrada ka područjima ugroženim poplavama u Srbiji.

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore admiral Dragan Samardžić povodom katastrofalnih poplava koje su zadesile Republiku Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, stupio je u kontakt sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem i načelnikom Združenog štaba Oružanih snaga BiH generalom Antom Jelečom i iskazao spremnost Vojske Crne Gore da pruži pomoć u cilju zaštite života građana i imovine na poplavljenim područjima.

Takođe, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević razgovarao je danas sa srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem i ponudio mu svu raspoloživu pomoć MUP Crne Gore.

Dvojica ministara su se dogovorila da ronilački tim Specijalne jedinice Uprave policije MUP-a Crne Gore bude na usluzi kolegama iz Specijalne jedinice MUP Republike Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track