Stoja Novaković: Umalo da me šleper ubije!

Teška saobraćajka

Stoja Novaković: Umalo da me šleper ubije!

Stars -
Kada bi neko sad video kola, ne bi verovao da sam preživela. Potpuno su smrskana, kaže Novakovićka
Šleper otpozadi!
Pevačica Stojanka Novaković doživela je pre dve večeri težak udes, kad je šleper udario džip „grand čiroki“ koji je vozila! Srećom, prošla je bez ozbiljnih povreda, ali je njen auto skoro potpuno uništen! Do udesa je došlo na Zrenjaninskom putu, kad se vraćala iz rodnog Perleza, saznaje Kurir!
Stoja je i dalje u šoku...
- Bilo je strašno i još ne mogu da dođem sebi! U šoku sam! Ja sam brzinom od 40 kilometara na čas obilazila rupu na putu, jer su u toku radovi. Iza mene je išao kamion, čiji vozač očigledno nije video da ja obilazim prepreku, pa nije smanjio brzinu. Udario me je otpozadi i odmah sam ukočila. Kad bi neko sad video kola, ne bi verovao da sam preživela. Izgledaju kao harmonika, potpuno smrskana - ispričala nam je vidno uznemirena Stoja:
- Hvala bogu, niko nije povređen. Udarila sam glavu, ali nije toliko ozbiljno. Ako mi se stanje pogorša, ići ću kod lekara, ali zasad sam dobro. Samo što još ne mogu da poverujem šta se dogodilo. Tek sad mi se vraćaju slike... Ma bilo je strašno, dobro je da sam izvukla živu glavu! - rekla je pevačica za Kurir.
Poznati ginu na drumu
Prethodnih godina brojne poznate ličnosti doživele su udes, a pojedine saobraćajke su imale tragičan ishod!
Oktobar 2007. Toše Proeski
Januar 2008. Milenko Zablaćanski
Jun 2011. Darko Radovanović
Jul 2011. Ljubiša Stojanović Luis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track