Ceca: Strah me da se ne navučem na seks

Priznala

Ceca: Strah me da se ne navučem na seks

Stars -
Svetlana Ražnatović gostovala u bugarskom šouu u kojem ju je voditelj Slavi Trifonov spopao pitanjima vezanim za vođenje ljubavi
1 / 4

Jedva se odbranila.Ceca Ražnatović priznala da joj ne fali seks, pošto se plaši da će se navući na njega! Ovo je srpska folk zvezda otkrila gostujući u najgledanijoj bugarskoj televizijskoj emisiji „Slavi šou“. Otišla je tamo kako bi najavila svoj koncert u Sofiji 22. maja, ali jedva da joj je vickasti voditelj Slavi Trifonov dozvolio da priča o nastupu. Već na početku počeo je da se divi njenoj lepoti i...Slavi: Izgledaš fantastično. Da bi žena izgledala tako lepo, mora da ima ljubav, da ima seks...Ceca: O, seks - ne!Voditelj je tada uzviknuo: „Kako ne seks?!“ Ceca je počela da mu objašnjava da joj ljubav pružaju fanovi.Slavi: A zašto ne seks? Šta ima loše u seksu?Ceca: Može da ti se dopadne, pa onda tražiš još, još, još...Slavi: Zašto me gledaš, kao da ne mogu još i još. Tražiš još, dobiješ još. Znači, seks ti nije važan?Ceca: Ne. Važna je ljubav.

Slavi: Ja mislim da je lepo imati romantičan seks.Ceca: Slažem se!Inače, interesovanje za Ražnatovićkin koncert u bugarskoj prestonici, tačnije u Armejec areni, je ogromno, tako da će to biti još jedan u nizu uspešnih nastupa tokom njene aktuelne turneje.(G. D.)

http://www.youtube.com/watch?v=UkNxWZ-Nd34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track