STRAH OD JEZDE: Političari koje je plaćao naredili da ga izbace sa Farme?
Foto: Nebojša Mandić

Pritisak na Zadrugu

STRAH OD JEZDE: Političari koje je plaćao naredili da ga izbace sa Farme?

Stars -
Posle samo nekoliko dana boravka na imanju, Jezda je napustio Farmu jer je, navodno, imao najmanje glasova publike ili su ipak u pitanju politički razlozi

Vlasnik "Jugoskandika", koji je štediše u bivšoj Jugoslaviji ojadio za desetine miliona maraka, a neki od njih su čak nakon gubitka novca izvršili samoubistva Jezdimir Vasiljević, do sinoć je boravio na imanju u Lisoviću.

Niko nije odgovarao za njegovo učešće na Farmi i činilo se da je ubačen da bi dodatno isprovocirao ukućane, ali i široki auditorijum.

Ipak, vanrednim izbacivanjem, posle samo nekoliko dana boravka na imanju, Jezda je napustio Farmu jer je imao najmanje glasova publike.

Da li je narod zaista glasao ili su u pitanju bile neke "više sile" zbog kojih je poznati Gazda Jezda morao da se vrati iz rijalitija u realnost? Kako saznajemo, Jezdimir Vasiljević svakako je morao da napusti imanje jer je na Zadrugu vršen pristisak od strane političkog vrha.

Povodom ove informacije kontaktirali smo i PR službu Farme:

"Vanredna izbacivanja su deo ovog rijalitija koji se praktikuje od samog početka emitovanja Farme na ovim prostorima. U protekle četiri sezone ste mogli videti više vanrednih izbacivanja sa imanja tokom sezone. Isto možete očekivati i u ovoj sezoni. Vanredna izbacivanja se planiraju znatno pre samog termina jer je sam proces organizovanja izuzetno kompleksan.

Tvrdnja da je Jezda napustio imanje kraj Lisovića zbog direktive iz političkog vrha nije tačna. On je Farmu napustio kao farmer sa najmanje glasova gledalaca u trenutku preseka. Glasovi gledalaca su presudili njemu, ali i brojnim farmerima koji su imanje napustili prilikom vanrednih izbacivanja proteklih sezona. Nama je žao jer je Jezda imanje napustio već posle par dana, ali se nadamo da će u eventualnom baražu on ili neko od izbačenih takmičara dobiti priliku da se ponovo takmiči".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja