ŠTRAJKUJE GLAĐU 11. DAN: Profesorka Miškin dobila pismo predsednika Nikolića
Foto: Wikipedia

Drama u školskom kabinetu

ŠTRAJKUJE GLAĐU 11. DAN: Profesorka Miškin dobila pismo predsednika Nikolića

Društvo -
Ovo je prvi put da neko reaguje, iz kabineta gospodina Nikolića su me u pismu obavestili da su primili k znanju moje pismo, tražeći podatke o meni i mom slučaju, kazala je profesorka Miškin

KRALJEVO - Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića večeras je odgovorio na pismo profesorke informatike u Šumarskoj školi u Kraljevu, koja od 20. juna zbog otkaza štrajkuje glađu u kabinetu Informatike u ovoj školi.

Miškin je izjavila da je putem elektronske pošte večeras oko 19,00 sati iz Nikolićevog kabineta dobila pismo.

"Ovo je prvi put da neko reaguje, iz kabineta gospodina Nikolića su me u pismu obavestili da su primili k znanju moje pismo, tražeći podatke o meni i mom slučaju", kazala je profesorka Miškin.

Ona je navela da je odgovor iz kabineta predsednika Srbije jedanaestog dana štrajka glađu, prva reakcija od svih nadležnih kojima se do sada obraćala za pomoć.

"Odmah sam odgovorila kabinetu Tomislava Nikolića šaljući sve što mi je traženo i evo danas, iako iscrpljena, osećam nadu da će moj problem oko otkaza biti rešen", rekla je Radojka Miškin.

Profesorka Miškin je zahtevala da posle konačnog rešenja Apelacionog suda u Kragujevcu o prekidu njenog radnog odnosa u ovoj školi, s obzirom da to školska uprava ne može da učini, njen problem reši ministar prosvete Srđan Verbić.

Takođe, njen advokat je uložio zahtev za reviziju na rešenje Apelacionog suda. Zbog iscrpljenosti, povišenog pritiska i problema sa srcem, danas je profesorki ukazana lekarska pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track