STRAVA U BEOGRADU: U Sigurnoj kući izbo svoju ženu i sina!

Krvavi pir nasilnog supruga u Beogradskom naselju Rakovica

STRAVA U BEOGRADU: U Sigurnoj kući izbo svoju ženu i sina!

Crna Hronika -
Saša K. (44) preskočio ogradu, upao u kuću za žrtve porodičnog nasilja i povredio po rukama i telu N. K. (41) i M. K. (11)

BEOGRAD - Bolesno ljubomoran!Saša K. (44) iz Beograda uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je oko 12 sati nožem ranio bivšu suprugu N. K. (41) i sina M. K. (11) u sigurnoj kući u okolini Beograda! U bezumnom napadu muža nasilnika povređena je i M. Č. (35), koja je pokušala da odbrani napadnutu štićenicu sigurne kuće.- N. K. je pre dva i po meseca sa sinom došla u sigurnu kuću. Ona je juče radila na tezgi na jednoj pijaci i pretpostavljamo da ju je bivši muž pratio i čekao pogodan trenutak da dođe do nje - navodi izvor Kurira iz istrage.Šutirao je na poduNasilnik je juče preskočio ogradu i iskoristio trenutak kad su deca otvorila vrata da izađu napolje.- Munjevito je uleteo u kuću, a onda s nožem u ruci nasrnuo na N. K! Isekao ju je po licu i ubo u koleno! Jadna žena je plakala i dozivala u pomoć, ali on nije hteo da se skloni od nje, nastavio je da je šutira i kad je žena pala - priča naš sagovornik. Tada je napadnutoj ženi pokušala da pomogne M. Č., koja je, takođe, i sama žrtva nasilja u porodici.Spasli ih žandarmi- Siledžija je i na nju nasrnuo i povredio je, a nije imao milosti ni prema svom sinu od 11 godina, koji je prišao i pokušao da odbrani majku od pomahnitalog oca. Saša je i njega posekao nožem! Svedoci kažu da je borba s pomahnitalim čovekom bila strašna - priča naš sagovornik.Povređeni dečak uspeo je nekako da se izvuče iz sigurne kuće i da ode do zgrade Žandarmerije po pomoć.- Dečak je kao bez duše uleteo u zgradu i povikao: „Upomoć, tata je napao mamu i ubada je nožem“. Ne oklevajući ni sekund, pripadnici Žandarmerije su potrčale do mesta napada, a istovremeno su obavestili i kolege o svemu što se dešava u sigurnoj kućio. Do trenutka kad su pripadnici Žandarmerije stigli do sigurne kuće, Saša K. je pobegao, ali ga je ubrzo ekipa interventne jedinice locirala nedaleko od benzinske pumpe na teritoriji Rakovice i odmah uhapsila - ispričao je sagovornik Kurira.

Muž posesivanVesna Stanojević, koordinatorka sigurnih kuća, kaže da je N. K. došla u sigurnu kuću jer joj je muž bio posesivno ljubomoran. Stanojevićeva kaže da je jedan od problema i to što sigurne kuće nemaju obezbeđenje.- Nemamo ni policijsku zaštitu, a ni privatno obezbeđenje - izjavila je Stanojevićeva.

Povređeni se oporavljajuN. K. je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, dok su njen sin i M. Č. zbrinuti u ortopedskoj bolnici „Banjica“. Kako saznajemo, oni nisu životno ugroženi i uspešno se oporavljaju.- N. K. je posle ukazane lekarske pomoći zadržana na odeljenju hirurgije - kaže naš sagovornik.

Povrede♦ N. K. - isečena po licu, ruci, telu, modrice po grudima od šutiranja, ubodena nožem u koleno♦ M. K. - posečen nožem po ruci♦ M. Č. - posečena nožem po ruci i ubodena u šaku

http://www.youtube.com/watch?v=b78fzN7Pd5o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja