STRAVIČNO: Holandska odbojkašica ubijena i zakopana kraj puta

Ubistvo

STRAVIČNO: Holandska odbojkašica ubijena i zakopana kraj puta

Ostali sportovi -
Telo Ingrid Viser i njenog izabranika nađeno je u Španiji

Ingrid Viser jedna od najboljih holandskih odbojkašica svih vremena, nađena je mrtva i zakopana kraj puta, sa svojim izabranikom sa kojim je pošla na vantelesnu oplodnju.

Viserova (35) je, sa Lodevijkom Severeinom, došla u Mursiju 13. maja, kako bi dan kasnije zajedno posetili lokalnu kliniku za vantelesnu oplodnju. Međutim, nisu se pojavili na zakazanom tretmanu, niti su 15. maja ušli u avion za povratak u Holandiju, pa je njihova rodbina pokrenula veliku akciju potrage za nestalim parom.

Španska policija je pokraj puta "Serafin de Alba" pronašla humku u kojoj su bila zakopana dva tela. Iako još uvek nema zvanične potvrde da su u pitanju Ingrid i Ledevijk, lokalni mediji javljaju da sve ukazuje da su to upravo oni. Povodom ovog zločina jedna osobaje uhapšena, a za drugom se i dalje traga

Ingrid Viser je igrala 514 puta za Holandiju, sa kojom je igrala u dva finala Evropskih prvenstava, osvojivši zlato 1995, a srebro 2009. Pobednik je i FIVB Gran prija (2007), a u Ligi šampiona sa ekipom Tenerifa stigla je do titule. Osvajačica je i CEV Čelendž kupa, po tri pehara holandskog šampiona i nacionalnog Kupa, dok je u Španiji, gde je igrala i za Mursiju, četiri puta stizala do titule, a tri puta do španskog Kupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track