STRAVIČNO: Pijan pokosio pet radnika!

Teška nesreća u Beogradu

STRAVIČNO: Pijan pokosio pet radnika!

Crna Hronika -
Predrag P. (23) sa 1,78 promila alkohola u krvi naleteo na radnike somborskog preduzeća „Signal“ koji su na auto-putu radili na horizontalnog signalizaciji
1 / 4

BEOGRAD - Stravično!- Sve se dogodilo u bukvalno jednoj sekundi! Dalibor je povikao: „Pazite“, a onda sam se onesvestio! Sledeće čega se sećam je da sam se probudio u bolnici!Ovo je, kako Kurir saznaje, jedino što su kolegama iz preduzeća „Signal“ iz Sombora ispričali radnici na koje je u noći između subote i nedelje pijan, sa 1,7 promila alkohola u krvi, „hondom“ naleteo Predrag P. (20). Petoro povređenih putara, kao i suvozač iz „honde“, odmah su prevezeni u Urgentni centar.- Predragu P. određeno je policijsko zadržavanje! Povređen je i suvozač iz njegovog automobila I. J. (22), dok su tri devojke koje su sedele pozadi ostale nepovređene - kaže izvor Kurira iz istrage.Naš sagovornik kaže da je Predrag P. dolazio iz pravca Novog Beograda, da je na odvajanju za Topčider izgubio kontrolu nad automobilom i pokosio radnike koji su postavljali horizontalnu signalizaciju. Najteže je povređen Davor Domić (37). On je pao s mosta i lekari se bore za njegov život.- Povrede su zadobili još i Ivan Bošnjak (41), Dalibor Radojčić (39), Dejan Janjatović (26) i Ilija Simić (25), koji je posle ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje - kaže izvor Kurira.Ispred beogradskog urgentnog centra juče su se okupile kolege povređenih radnika.- Sedim ovde od dva sata prethodne noći, dotrčao sam čim su mi javili za nesreću. Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo... Ja sam radio u prvoj smeni, večerali smo zajedno, a oni su onda otišli u svoju, drugu smenu - priča za Kurir kolega povređenih radnika.On dodaje da se povređene kolege uopšte ne sećaju trenutka kada je pijani mladić kolima naleteo na njih.- Bili su okrenuti leđima, pa nisu videli trenutak kada je vozač naleteo na njih. Nisu uspeli da reaguju, svi su stajali u neposrednoj blizini i samo ih je pokosio - kazao je.

Putari poštovali propiseRadnici koji su povređeni u teškoj nesreći poštovali su propise, saznaje Kurir!- Radnici su bili propisno obeleženi, a mesto na kom su radili označeno je čunjevima koji su na dovoljnoj razdaljini da ih vozač na vreme uoči! Sve je urađeno po propisima, a nešto slično dogodilo nam se pre dva dana kad nas je umalo jedan vozač pokosio, iako je prikolica ispred koje smo radili bila obeležena svetlosnim signalima - ispričao je jedan od radnika.Nije kočioNa mestu nesreće, kako Kurir nezvanično saznaje, nema tragova kočenja. U „hondi“, koju je sa 1,7 promila alkohola u krvi vozio Predrag P., policija je, navodno, našla i veliki broj praznih limenki piva. Vozač automobila nije povređen i njemu je određeno policijsko zadržavanje.Davor u komiNajgore je u ovoj nesreći prošao Davor Domić, koji je od siline udarca pao preko ograde mosta!- On je sa otvorenim prelomom lobanje i u kritičnom stanju prebačen na VMA. Još je u komi i lekari se bore za njegov život - rekao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track