Stric „kurve“ pretio da će ubiti novinare

Masakr u Velikoj Ivanči najveći zločin u istoriji Srbije

Stric „kurve“ pretio da će ubiti novinare

Crna Hronika -
Zoran D. juče otišao u stanicu policije i najavio novi masakr, zbog čega ga je policija zadržala u pritvoru

BEOGRAD - Usijana glava!Zoran D., stric Kristine D. (21), koju su neki meštani Velike Ivanče označili kao indirektnog krivca za ubistvo 13 ljudi, uhapšen je juče zato što je pretio da će ubiti novinare Kurira i još nekih medijskih kuća! On je saslušan u policiji i određen mu je pritvor do 48 sati, a lisice su mu stavljene juče, kad je uleteo u policijsku stanicu i najavio da će pobiti novinare!- Bio je besan i potpuno van sebe. Vikao je: „Poubijaću novinare Kurira i sve ostale koji se budu pojavili na kapiji naše kuće.“ Odmah smo reagovali i uhapsili ga, a proverom je utvrđeno da nema registrovano oružje - kažu za Kurir u policiji i dodaju da su inspektori odmah krenuli u pretres njegove kuće u Pružatovcu.Na saslušanju u policiji Zoran D. je rekao da hoće da se osveti novinarima jer su pisali da je Kristina prostitutka!- To su sve laži! Brukaju nas u selu! Ona ne može da izađe na ulicu zbog te priče. Neću da im dozvolim da nam to rade - rekao je policajcima Zoran D.Za razliku od Kristininog strica, njen otac je bio izuzetno korektan. Saslušao je pitanje novinara i ljubazno odgovorio da su sve priče o ljubavnoj vezi između njegove ćerke i Branka netačne!- Kristina je dvostruko mlađa od Branka. Doživela je traumu zbog svih priča o njoj i sad ne sme da izađe iz kuće - rekao je otac.

Kristinin otac potresen je pričama o njegovoj ćerki
Kristinin otac potresen je pričama o njegovoj ćerki

Brat Bojan: Laži o KristiniKristinin brat Bojan (19) takođe je rekao da njegova sestra nije bila ni u kakvoj vezi s Brankom Bogdanovićem.- To su sve laži - bilo je sve što je rekao Bojan.

Drekavac najavio masakrMeštani Velike Ivanče tvrde da se u selu nekoliko dana pre tragedije pojavio drekavac, misteriozno stvorenje koje liči na čoveka, ali je prekriveno dlakama! Seljani veruju da je baš to stvorenje najavilo tragediju koja je u crno zavila celu Veliku Ivanču, ali i Srbiju.- Čula sam od svoje prababe da je i ranije bilo slučajeva da je drekom uznemiravao meštane. Nikad ga nisam videla, ali nekoliko noći pre Ljubišinog krvavog pohoda čuli smo ga kako zavija u gluvo doba noći - kaže jedna meštanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja