STRIPTIZOM DO POBEDE: Avi ispale grudi!
Foto: Dragan Kadic

STRIPTIZOM DO POBEDE: Avi ispale grudi!

Stars -
Ava je pokušala da zavede vladu, pa je tako počela da igra i da se skida, a onda je pokazala i više nego što je planirala

Ukućani su dobili novi zadatak i moraju da okreću vetrenjaču bez prestanka 24 sata. Ukoliko vetrenjača stane na pola minuta pašće vlada.

Ava se ponudila da ona i Uroš okreću vetrenjaču, međutim, to se Neveni nije dopalo i oštro se pobunila da vladi ne treba pomoć opozicije i da neće njihovu uslugu.

"Ok, pašće ti kruna s glave", rekal je Ava Neveni.

Manekenka je uzvratila starleti da ne pokušava ništa sa svojim malim koeficijentom inteligencije i da ona nema nikakvu krunu na glavi.

Nešto kasnije, Ava je pokušala da zavede članove vlade i obori vladu, pa je krenula da igra i da se skida... I tako dok se skidala, desila se mala nezgoda, pa je Ava pokazala i više nego što je planirala. Naime, starleti su ispale grudi iz topića. Iako je vlada bila oduševljena njenim nastupom, ona ipak ništa nije postigla.

Ava je bila razočarana svojim nastupom, pa je plakala u kombiju i rekla da joj nije lako i da hoće kući.

Maja je sve to gledala iz tajne sobe i rekla da Avi nije lako jer nema dva grama mozga i da ide već jednom kući da se svi odmore.

Ava je zamolila Uroša da joj otkopča korset, a on je počeo žestoko da je kritikuje. Naime, on je rekao da se presvčlači deset puta dnevno, a da on pokušava da napravi damu od nje.

"Pokušavam da napravim damu od tebe, a ti se ovde skidaš i tražiš da ti okopčam korset", rekao je Uroš. Ava se razočarala i rekla mu da joj se obraća više.

Starleta se rasplakala dok je razgovarala sa Velikim bratom i rekla da je i ona živo biće i da hoće da ide kući.

"Hoću da idem kući, neću da budem sa takvim dvoličnim ljudima. Ja sam bila ok sa njim, a on mi je tako vratio. Ne mogu više da ostanem ovde", rekla je Ava.

Ona je kasnije pitala Uroša da li je zaljubljen u nju, a on je odgovorio: "Ma daaa, jesam!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track