ŠTRPCE: Pripadnici Rosu pretresli kuću Lazića!
Foto: Beta

Zaplenili novac, računare i telefone

ŠTRPCE: Pripadnici Rosu pretresli kuću Lazića!

Društvo -
Ivan Lazić, rođeni brat Laze Lazića koji se već nekoliko meseci nalazi u pritvoru, je rekao da je policija u njegovu porodičnu kuću u Štrpcu upala oko 5:30 i da su mu pokazali nalog za pretres koji je bio ispisan na albanskom jeziku

ŠTRPCE- Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije rano jutros pretresli su porodičnu kuću Lazića u Štrpcu i tom prilikom zaplenili novac, laptop računare i telefone.

Ivan Lazić je rekao da je policija u njegovu porodičnu kuću u Štrpcu upala oko 5:30 i da su mu pokazali nalog za pretres koji je bio ispisan na albanskom jeziku. Ivan je rođeni brat Laze Lazića koji se već nekoliko meseci nalazi u pritvoru a u trenutku upada policije u kući je bio sa majkom.

Lazić je kazao da su policajci koji su bili sa fantomkama na glavi i u pratnji jednog broja ljudi u civilu iz kuće poneli novac koji je sakupljao za kauciju kako bi mu se brat branio sa slobode. Zaplenili su telefone, laptopove , neku dokumentaciju od pokojnog oca rekao je on dodajući da su zbog svega ovoga uznemireni i da je policija pretres kuće završila oko deset časova.

Pojedini mediji na Kosovu preneli su da su specijalne jedinice Kosovske policije jutros u Štrpcu upale u zgradu suda koji je radio u sastavu srpskog pravosuđa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track