STUDENTI U ŠOKU: Mislili da žive u ukletoj kući, a otkrili ilegalca!
Foto: Printskrin Youtube

Rešena misterija

STUDENTI U ŠOKU: Mislili da žive u ukletoj kući, a otkrili ilegalca!

Planeta -
Kada su vrata silom otvorili vrata, otkrili su malu sobu sa krevetom, uramljenim fotografijama i studentskim beleškama

KOLAMBUS - Grupa studenata sa Univerziteta Ohajo bila je uverena da živi u ukletoj zgradi, ali su se još više šokirali kada su shvatili da je " duh" koji ih je strašio zapravo muškarac koji tajno živi u njihovom podrumu.

Naime studente je plašila čudna buka po noći i čudne stvari koje su im se događale, na primer kada bi došli kući znali su da zateknu vrata od ormara ili vrata od pećnice otvorena. Ali posle detaljnog pretraživanja zgrade, otkrili su tajnu prostoriju u podrumu iza vrata za koja su mislili da vode do špajza.

Kada su vrata silom otvorili vrata, otkrili su malu sobu sa krevetom, uramljenim fotografijama i studentskim beleškama.

- Iza zaključanih vrata čuli su se čudni zvukovi. Svima smo pričali o duhovima koji žive u našem domu, kazao je Mark Harman, jedan od 14 studenata koji žive u trospratnoj zgradi, kazao je za studentski list The Lantern.

Drugi student, Bret Maglin, prepoznao je čoveka na fotografijama. Kazao je da ga je video ispred zgrade početkom leta i razgovarao sa njim. Muškarac se raspitivao kad će upoznati nove komšije, ali je izbegavao da odgovori na pitanje da li on živi u zgradu. Pošto su studenti otkrili skirvenu sobu, studenti su promenili bravu i tajanstvenom cimeru ostavili poruku na vratima da je isteran iz zgrade.

Muškarac je imao pristup njihovom kupatilu gde je prao svoju odeću. Studenti kažu da on nikada nije ništa ukrao. Studenti su otkrili da se tajanstveni stanar zove Džeremi i da je u podrum ušao uz pomoć svog rođaka, koji je pre toga živeo u toj zgradi. Tajanstveni komšija je pozvao studente i iselio svoje stvari iz sobe.

- Žao mi je zbog njega. Ali, jednostavno nije trebao živeti ovde… Sada je smešno, no moglo je biti jako opasno - kazao je Bret Muglin.

http://www.youtube.com/watch?v=USP7z4KgGWM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track