STVARNO HODA: Živa Barbi izgleda ovako

Senzacija

STVARNO HODA: Živa Barbi izgleda ovako

Stil -
Plava duga ravna kosa, tanak struk, bujne grudi i njena opsesija da izgleda kao najomiljenija igračka za devojčice
1 / 6

Valerija Lukjanova (21) je prava Barbika koja hoda. Ukrajinka je postala internet senzacija jer svojim izgledom podseća na pravu pravcatu plastičnu lutku. Plava duga ravna kosa, tanak struk, bujne grudi i njena opsesija da izgleda kao najomiljenija igračka za devojčice pretvorilo se u pravu internet senzaciju.Valerija kaže da je zahvaljujući svom izgledu postala najpopularnija u Rusiji, dok mnogi ne odobravaju njen veštački izgled. Mnogi je smatraju i ružnom i smešnom.

Zahvaljujući plastičnim operacijama i debelim slojevima Valerija zaista izgleda kao Barbika. Međutim, mnogi su doveli u pitanje njenu verodostojnost.

"Težak je to posao, a oni to odbacuju kao da je nešto postignuto operacijama ili kompjuterskom obradom. Ne shvatam ih ozbiljno. Čak mi i laska! Takav je uspeh. Srećna sam jer njima izgledam nestvarno, to znači da radim dobar posao", izjavila je Valerija.

Na opšte iznenađenje Valerija se pojavila u editorijalu objavljenom u najnovijem izdanju V Magazine i na najbolji način skepticima zatvorila usta i potvrdila autentičnost svog "plastičnog" izgleda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track