Subotić: Tužni smo, ali Bajern je zasluženo slavio
Foto: REUTERS

Nije mu se dalo

Subotić: Tužni smo, ali Bajern je zasluženo slavio

Fudbal -
Srpski reprezentativac žali za propuštenim prilikama svog tima

LONDON - Srpski fudbalski reprezentativac Neven Subotić, posle poraza od Bajerna u finalu Lige šampiona (2:1), priznao je da su svi igrači Dortmunda tužni, ali i naglasio da su Bavarci zasluženo osvojili titulu.

"Tužni smo, jer smo verovali da možemo da pobedimo i osvojimo titulu. Nažalost, moramo da prihvatimo rezultatat, takav kakav je i čestitam Bajernu. Kada se sve sabere zaslužili su pobedu, mada su imali i sreće kod odlučujućeg gola. Čini mi se da Riberi u toj akciji nije imao nameru petom da proigra Robena", izjavio je Subotić za nemačke medije.

Jedan od najboljih defanzivaca na svetu smatra da je utakmica bila odlična, čemu je i sam doprineo, pogotovo fenomenalnom intervencijom sredinom drugog poluvremena kada je sa gol linije "skinuo" loptu ispred Robena.

"Možda bi sve bilo drugačije da smo uspeli da iskoristimo neku od šansi na početku meča, ali to je fudbal. Ostaje nam da izvučemo pouke i nastavimo da napredujemo", zaključio je Subotić.

Bajern je sinoć na Vembliju pobedio Dortmund 2:1, golovima Mandžukica u 60. i Robena u 89. minutu i osvojio petu titulu šampiona Starog kontinenta u istoriji.

Jedini pogodak za "milionere" postigao je Gundogan u 68. minutu iz penala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track