SUDAR JUGA I TAKSIJA: Muškarac poginuo, devojka kritično
Foto: Bogdan Vranješević

Težak udes u Kragujevcu

SUDAR JUGA I TAKSIJA: Muškarac poginuo, devojka kritično

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u ulici Vojislava Kalanovića ispred fabrike 21. oktobar kada su se sudarili "jugo" kragujevaćkih regisracija i vozilo "Profi taksija". Muškarac iz "juga" izgubio je život, dok je vozač taksija povređen
1 / 6 Foto: Bogdan Vranješević

KRAGUJEVAC - Direktan sudar!

Jedan muškarac je poginuo, a dve osobe su teško povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko podneva dogodila u Kragujevcu, kada je u ulici Dragoslava Srejovića došlo do čeonog sudara „juga“ i taksi vozila „reno“!

Identitet stradalog i povređenih, kao i uzrok udesa policija još ne saopštava, jer je u toku uviđaj na mestu nesreće.

- Sam trenutak sudara nisam video jer sam bio okrenut leđima, ali me je presekao strahovit prasak! Kada sam se okrenuo, video sam pravi užas! Devojka koja je bila na mestu suvozača u „jugu“ ispala je iz vozila sa sve sedištem i zapomagala je ležeći na ulici, vozač „juga“ se nije mrdao i bio je pritisnut sedištem uz volan, a taksi je bio u plamenu, kaže jedan od očevidaca drame posle nesreće.

Na lice mesta vrlo brzo su izašle tri ekipe Hitne pomoći i dve ekipe Vatrogasno-spasilačke brigade, od kojih je jedna gasila zapaljeno taksi vozilo, a druga je sekla karoseriju „juga“ kako bi iz njega izvadila poginulog mladića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track