SUDAR KOD VRNJAČKE BANJE: Poginula dva vozača

Na putu Kraljevo-Kruševac

SUDAR KOD VRNJAČKE BANJE: Poginula dva vozača

Crna Hronika -
Prilikom sudara "pežoa" i "opela" banjskih registarskih oznaka, teško su povređeni vozači B.R. (32) i V.N. (57) sa područja Vrnjačke Banje, i oni su jutros preminuli u bolnici

KRALJEVO - Dve osobe su poginule, a dvoje ljudi je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na putu Kraljevo-Kruševac, u selu Štulac kod Vrnjačke Banje, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

Prilikom sudara putničkih automobila "pežo" i "opel" banjskih registarskih oznaka, teško su povređeni vozači B.R. (32) i V.N. (57) sa područja Vrnjačke Banje, i oni su jutros preminuli u bolnici.

Svi učesnici u ovoj saobraćajnoj nesreći odmah su prebačeni u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu. Suvozači S.T. (30) i S.J. (46) su zadobili lake telesne povrede. Oni su zbrinuti na Odeljenju ortopedije i van su životne opasnosti. Zbog ove nesreće, saobraćaj je na putu Kruševac-Kraljevo bio je dva sata u prekidu i odvijao se alternativnim pravcima. Uviđaj je na mestu nesreće, koja se dogodila u 3 sata, obavila je zamenica osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu saobraćajne policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track