SUDAR NA UGLU CERSKE I VARDARSKE: Automobil opet uleteo u kuću!
Foto: Dado Đilas

Velika materijalna šteta

SUDAR NA UGLU CERSKE I VARDARSKE: Automobil opet uleteo u kuću!

Crna Hronika -
U ovoj nesreći dvojica vozača su lakše povređeni, a srećna okolnost je bila da se u krojačkoj radnji u koju se pre sedam dana takođe zakucao automobil nije bilo nikoga

BEOGRAD - Vozač i suvozač lakše su povređena danas popodne oko 15 časova u Vardarskoj ulici na Vračaru kada su se sudarila dva automobile marke pasat crnogorskih tablica i dačija logan begradskih registracija.

U ovoj nesreći vozač i suvozač iz zstog automobila zadobili su istezanje vrata i povredu grudnog koša i njih je Hitna pomoć prevezla do Urgentnog centra. Povređenima je život spasen zahvaljujući tome što su bili aktivirani er begovi, a srećna okolnost je bila i ta da se u krojačkoj radnji u koju se pre sedam dana zakucao automobil nije bilo nikoga.

- Inače na raskrsnici Cerske i Vardarske, se stalno dešavaju sudari, kao i na raskrsnici Šumatovačke i Vardarske, jer je neko sklonio saobraćajna ogledala koja su veoma korisna u ovako uskim i nepreglednim ulicama - rekao je za Kurir jedan očevidac.

Da podsetimo u utorak 12.novembra ove godine na uglu ulica Cerske i Vardarske na Vračaru, su se sudarili "mercedes" i "lančia", koja je posle toga uletela u jednu od najstarijih krojačkih radnji u Beogradu i napravila veliku materijalnu štetu!

Prema rečima očevidaca tada je, "lančija libra" se kretala Cerskom ulicom, kada je na njenu desnu bočnu stranu iz Vardarske ulice naleteo "mercedes C klase" i bacio je na ulaz krojačke radnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track