Sudije X Factor: Mnogo kandidata nije ni zaslužilo da dođe do radnog kampa!

Uskoro kreće bootcamp

Sudije X Factor: Mnogo kandidata nije ni zaslužilo da dođe do radnog kampa!

Pop kultura -
Sudije X Factor posle prve faze takmičenja čeka težak posao da od 133 takmičara izaberu samo 24 koji će se plasirati u sledeću fazu kuće sudija

Slede teške odluke sudija!

Najsurovija faza takmičenja "bootcamp" odnosno "radni kamp" na programu je sutra (21:15) na TV Pink, a kako smo saznali biće ovo najuzbudljivija epizoda do sada.

Sudije X Factor posle prve faze takmičenja čeka težak posao da od 133 takmičara izaberu samo 24 koji će se plasirati u sledeću fazu "kuće sudija".

Emina Jahović je posle završetka audicija iskreno izjavlia: "U prvom danu audicija smo nekako previše govorili DA, verovatmo zato što nismo znali koliko ih ima dobrih, zato smo se malo zaneli", dok je Kiki bez dvoumljenja rekao: "Nisu svi zaslužili da uđu u bootcamp!".

Kristina i Željko, takođe, misle da su na audicijama u nekim situacijama bili suviše blagi i svesni su težine zadatka koji sledi. Kristina: "Bilo je dosta dobrih pevača, neće biti lako, moramo da izbacimo gomulu ljudi", dok je Željko i ovoga puta bio oštar: "Posle svega za neke kandidate ni ne znam kako su dobili tri ili četiri DA, ponovo ćemo se sastati i pogledati sve takmičare! Ne tražimo samo dobre pevače, mi tražimo novu muzičku zvezdu!", odlučno je rekao Joksimović.

Kako je bilo u "bootcampu", kakve odluke su donele X Factor sudije, ko je plakao, a ko se radovao saznaćemo u utorak uveče na TV Pink.

http://www.youtube.com/watch?v=vS3cl3aFADY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track