Sukobili se partneri!

Crna Hronika

Mile Brežančić, suvlasnik „MB gas oila“, zabranio ulazak partneru Bojanu Kociću u službene prostorije ovog preduzeća

Sukobili se partneri!

Incident u firmi „MBG“ rešavala policija

BEOGRAD - Napeto!
Svađe i tenzije između suvlasnika privrednog društva za trgovinu i usluge „MB gas oil“ Bojana Kocića i Mileta Brežančića juče su kulminirale, pa je morala da interveniše policija. Kociću je poslovni partner zabranio ulazak u službene prostorije, ali se on, na osnovu odluke Prvog osnovnog suda, u utorak ujutru pojavio u firmi. Tad je došlo do verbalnog okršaja između dvojice osnivača, koji imaju po 50 odsto udela u kapitalu „MB gas oil“.

- Do nesuglasica je došlo još ranije, kad se pokrenulo pitanje o prodaji „MB gas oila“. Od tada moj partner sprovodi teror, otpušta radnike, pokušava da me izgura iz firme. Čak mi je od 20. marta zabranio ulazak u službene prostorije. Na osnovu sudske odluke, od juče sam ponovo u firmi. Tenzija je velika, obojica imamo svoje pripadnike obezbeđenja. Pretio mi je, pa smo, kako bismo izbegli ozbiljnije sukobe, pozvali policiju - kaže Bojan Kocić.
Mile Brežančić, generalni direktor „MB gas oila“, međutim, kaže da nije bilo nikakvih pretnji.

- Policija je došla u firmu kako bi se utvrdilo po čijem nalogu je došlo obezbeđenje. Ja tad nisam bio u preduzeću, a kad sam došao, obezbeđenje je već bilo tu. Kocić je zastupnik društva i može da angažuje obezbeđenje - rekao je Brežančić.

(E. K.)

Pozajmica Crvenoj zvezdi

Bojan Kocić kaže da je Brežančić bez njegovog znanja i saglasnosti dao pozajmicu FK Crvena zvezda.

- Sve odluke trebalo bi da donosimo zajedno, s obzirom na udeo u vlasništvu. Međutim, Brežančić postupa samovoljno. Bez moje saglasnosti dao je FK Crvena zvezda 7. novembra 2011. godine beskamatnu pozajmicu od 300.000 evra, s rokom vraćanja do 31. decembra, a Zvezda još nije vratila dug - kaže Kocić.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mirko

  mirko

  jel to onaj bahati gazda koji je kupio palmi zirafu? čudno mu sad ovaj ne priskoči u pomoc

  1 Odgovori 
 • Maksa

  Maksa

  Da li su to ona dvojica direktora koja su pre neku godinu sa svojim obezbedjenjem prebili svoje radnike u magacinu u Pancevu i protivpravno ih lisili slobode a da za to nijedan dan nisu odgovarali. E pa dosla maca i pred njihova vrata, pokrvili se izmedju sebe, ko zlo nosi to isto zlo ga i stigne.

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Istina

  Istina

  To Mile legendo tako treba izbaci lopova....
  A to sto je Bojan Kocic poznata narkomancina koja je bila na ko zna sve kojim drogama i svaki dan je izdrogiran to je javna tajna jadnicak bas mi ga je nesto zao.
  Bojane Mile je za tebe Legenda ti si mucenik.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Andrej Vučić može sam po službenoj dužnosti da pokrene postupak kontrole Saša Janković

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!