Sulejman Veličanstveni ponovo u Srbiji!

Ekskluzivno: TV Nova u novembru počinje sa radom

Sulejman Veličanstveni ponovo u Srbiji!

Pop kultura -
Serija o turskom vladaru će biti emitovana svakog radnog dana, kao i novih 40 epizoda „Budve na pjenu od mora“

Biće to najbolje što je Srbija videla.Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ovog meseca s programom će startovati televizija Nova. Ova medijska kuća će imati najmodernije studije ne samo na Balkanu već i u Evropi, a projektovali su ih najveći svetski stručnjaci iz te oblasti.

Sve je dovedeno do perfekcije, pa će emisije umnogome vizuleno odskakati od svega što je do sada emitovano kod nas. Najkraće rečeno, ono što će Nova ponuditi gledaocima je na tehničkom nivou kakvim se mogu pohvaliti samo najrazvijene zemlje na planeti, što će i Srbiju, barem u segmentu televizije, staviti rame uz rame sa samom elitom.

Najbolja u Evropi... Studija su projektovali najveći svetski stručnjaci iz te oblasti
Najbolja u Evropi... Studija su projektovali najveći svetski stručnjaci iz te oblasti

Pripremljen je bogat igrani program, koji će svakog radnog dana nositi nove epizode čuvene turske serije „Sulejman Veličanstveni“, baš kao i novih 40 epizoda serije „Budva na pjenu od mora“, a planirano je da se snimi još toliko. Neće izostati ni vrhunski filmski naslovi, a koncept će upotpuniti TV forme zabavnog karaktera.

Osim tog segmenta, velika pažnja je usmerena na informativni program, u čijoj će redakciji, koja će biti udarna snaga televizije Nova, raditi čak 100 novinara. Srbija će ovim projektom dobiti ono na šta se dugo čekalo.

Mitrović i Stančev
Mitrović i Stančev

Zajedno protiv Nove

Kako Kurir saznaje, preksinoć je na molbu Pavela Stančeva, generalnog direktora „Antena grupe“ za jugoistočnu Evropu, koja drži TV Prva, u zgradi Pinka održan sastanak sa Željkom Mitrovićem. Njih dvojica su, prema nezvaničnim informacijama, razgovarali o zajedničkoj strategiji u borbi protiv televizije Nova. Nije poznato da li je Mitrović pristao na predlog TV Prva da „udare“ na Novu.

Kurir ekskluzivno otkriva... Logo televizije Nova
Kurir ekskluzivno otkriva... Logo televizije Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track