SUMNJIVO: Namestili rezultate Primere?

Nešto je trulo u državi Španskoj

SUMNJIVO: Namestili rezultate Primere?

Fudbal -
Čak tri od četiri subotnja meča 25. kola Primere došla iz dvojke u keca ili iz keca u dvojku, na opšte zaprepašćenje javnosti

Mafija ne spava.Nikad u istoriji fudbala nije se dogodilo da tri od četiri meča iste večeri neke lige dođu, kladioničarskim rečnikom - iz okretanja, tačnije iz dvojke u keca ili iz keca u dvojku! U jeku skandala i istrage Evropola oko nameštanja rezultata utakmica, četiri meča odigrana u petak i subotu u Primeri završena su posle preokreta, a da stvar bude čudnija, u svemu ovome učestvovali su čak i Barselona i Real.Slučajnost, ili pak nova akcija kladioničarske mafije, izazvala je veliku buku među srpskim vlasnicima kladionica, ali i samim tipsterima. Jedan od vlasnika poznate naše kladionice u razgovoru za Kurir kaže da je tokom subote znatno porasla uplata ne preokrete u najjačoj španskoj ligi.- Neuobičajeno velike uplate počele su još u petak uveče, kada je u baskijskom derbiju Sosijedad okrenuo rezultat protiv Bilbaoa. Međutim, ono što se dogodilo na subotnjim mečevima u La Korunji, Majorki i Nou Kampu prevelika je slučajnost. Nije tajna da se ovo često događa u pojedinim ligama, ali nikad u ovolikoj razmeri. Ma, ludilo je da iste večeri Barsa i Real pobede posle minusa na poluvremenu. Na ove mečeve su igrači mogli da se klade uživo i bilo je na hiljade uplata kada su Real i Barsa gubili na poluvremenu - rekao je naš sagovornik ne želeći da kaže koliki su minus klubovi Primeri doneli ovoj firmi.

Sumnjivi mečevi 25. kola PrimereSubota 16.00 Majorka - Osasuna 1:3 (1:0) kvota 32.00Subota 20.00 Deportivo - Real 1:2 (1:0) kvota 27.00Subota 22.00 Barselona - Sevilja 2:1 (0:1) kvota 26.00Ukupna kvota u domaćim kladionicama na četiri pomenute utakmice u španskoj ligi iznosi 22.464, tako da su mnogi mogli ili su čak i napravili enormno velike dobitke na pogađanju sportskih rezultata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track