SUMNJIVO: Smrt Dolores Lambaše bizarno se podudara sa pogibijom Tošeta Proeskog
Foto: Facebook

Slučajnost ili ne

SUMNJIVO: Smrt Dolores Lambaše bizarno se podudara sa pogibijom Tošeta Proeskog

Pop kultura -
Glumica i pevač rođeni su 1981. godine i oboje su poginuli u oktobru. Proeski je život izgubio u 6.20 sati, dok je Dolores imala nesreću deset minuta kasnije

SLAVONSKI BROD - Poznata hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) preminula je oko 14 sati u bolnici „Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu. Bitku za život izgubila je posle saobraćajne nesreće za koju je kriv njen kolega Stojan Matavulj (52).

Slučajno ili ne (!?) tek glumica koja je pažnju privlačila atraktivnim izgledom, život je izgubila na deonici puta na kojoj je pre šest godina poginuo makedonski pevač Toše Proeski. Zanimljivo je i to da su glumica i pevač rođeni 1981. godine i da su oboje poginuli u oktobru. Proeski je život izgubio u 6.20 sati, dok je Dolores imala nesreću deset minuta kasnije.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6.30 sati na autoputu A3 kod Sredanaca. Lepa glumica u bolnicu u Slavonskom Brodu primljena je s teškim povredama, gde je hitno operisana, ali na žalost nije uspela da preživi.

Brojne ljubavi sa starijim muškarcima

Interes javnosti pobudila je i svojim burnim vezama, uglavnom sa starijim muškarcima. U martu je prekinula četverogodišnju vezu s biznismenom Josipom Radeljakom Dikanom (70).

Kraj njihove veze bio je miran i daleko od očiju javnosti, potpuno drugačiji od početka iz sredine 2009., kada su se često pojavljivali u medijima. Pre njega, srce Dolores osvojio je glumac Frano Lasić (59), s kojim je u vezi bila dve godine, a razišli su se u dobrim odnosima. S Ivom Gregurevićem (60) skoro pet godina je bila u burnoj vezi, koju su obeležile brojne svađe, ali i pomirenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja