Suzana Perić: Još nisam upoznala onog pravog!

Nema mušku podršku

Suzana Perić: Još nisam upoznala onog pravog!

Stars -
Nemam mušku podršku. Ne mogu ja u svojoj glavi da prihvatim da budem sa nekim ako nije iz ljubavi. Još uvek nisam upoznala onog pravog ali verujem da će se desiti i to, rekla je kreatorka

Kretatorka Suzana Perić ispričala je da je tek u ozbiljnijim godinama počela da radi na sebi, jer je ceo život provela jureći karijeru. U svoj toj jurnjavi, nije upoznala ni onog pravog, tako da čeka ljubav.

"Nemam mušku podršku. Ne mogu ja u svojoj glavi da prihvatim da budem sa nekim ako nije iz ljubavi. Još uvek nisam upoznala onog pravog ali verujem da će se desiti i to", rekla je Suzana.

Ona kaže da je shvatila da život brzo prolazi i da su prave vrednosti one koje nosiš u sebi.

"Mnogo sam radila na sebi i savetujem svakome da radi to. Bavim se sobom, zdravom ishranom, učim neke jezike... Dok si mlad, bitno ti je da li je garderoba Luj Viton, da li je Guči, ali posle postane nevažno", kaže kreatorka, koja je prošle nedelje otvorila butik u centru grada.

"Posle dvadesetih praviš pare, karijeru, posao. Malo kasnije stvarno počneš da ozbiljnije radiš na sebi i ne daš da te godine pregaze", zaključila je Suzana.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track