Svađa Ane i Darka Kostića: Mihajlovska ide iz VB?
Foto: Damir Dervišagić

Svađa Ane i Darka Kostića: Mihajlovska ide iz VB?

Stars -
Razlog tome je ozbiljna svađa koju je voditeljka imala sa poznatim kreatorom Darkom Kostićem koji radi kao kostimograf u ovom rijlitiju

Kako se nezvanično saznaje, Ana Mihajlovski više neće voditi emisije koje su povezane sa rijalitijem "VIP Veliki brat".

Iako je juče na društvenoj mreži "Tviter", Marijana Mićić postavila njihovu zajedničku fotografiju ispod koje je napisala "prerušićemo se večeras u lepotice", do njihovog zajedničkog pojavljivanja na sceni nije došlo.

Razlog tome je ozbiljna svađa koju je voditeljka imala sa poznatim kreatorom Darkom Kostićem koji radi kao kostimograf u ovom rijlitiju.

Ana je potvrdila informaciju da više neće biti deo rijalitija "Veliki brat" i otkrila šta se zapravo desilo na Košutnjaku:

"Dakle radi se o tome da jedan stilista nije hteo da pusti voditeljku na scenu 5 minuta pred početak programa uživo i ja sam prosto i jednostavno doživela panični napad posle kojeg nisam bila u stanju da radim. Ovom prilikom jedino mogu da čestitam Marijani Mićić što je tako hrabro uradila taj prenos posle svega jer ja nisam mogla zaista. Ovom prilikom joj se izvinjavam što sam je ostavila na cedilu ali moj organizam jednostavno toliku količinu stresa nije mogao da podnese i to 5 minuta pred uživo uključenje.. Zaista mi je žao", izjavila je Ana.

Iz produkcije „Emotion" nisu hteli da nam potvrde ovu informaciju, već su samo rekli da nemaju komentar.

Anin odlazak bio bi veliki šok i za produkciju i za sve ljubitelje "Velikog brata", s obzirom na to da je od 2006. u ulozi voditeljke ovog rijalitija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track